我係心軟嘅垃圾 今日終於分咗手

226 回覆
2077 Like 49 Dislike
我仲垃圾啦
見到佢有玩交友app
都繼續一齊

利申:巴,偷睇到手機,唔知講唔講好
拖下拖下好似接受左咁
樓主已潛水 看來已經復合
一齊3年都唔比扑
分手要狠
一年後嘅你會多謝自己呢一刻嘅決定 加油
配唔上我呢個好女仔
見到都打個冷震

如果有巴絲打打想識下朋友就想去睇吓
黃色交友圈
唔好心軟 你值得搵過更好既人
如果係講真個男都幾慘冇得扑
我係絲,真心鍾意3年點忍
女人真難做
拍拖唔想扑野俾條仔怨
扑左但又分左手又俾未來老公怨
兩性各有難處啦

男人交唔到貨 都會俾人笑廢 滿足唔到另一半啦
好波 支持
啱呀 舊垃圾襯你唔起
我淨係見到男人中成日話娶老婆最好娶處女
但唔係處拍下玩下算啦
你所講既,真係少聽好多倍
話個女人唔俾屌/唔中意做愛而個男人出去叫雞仲大條道理,就成日都聽
咁可能你圈子比較保守

其實係好多討論兩性post 甚至新聞 都有

d 人口講就話非處不娶,係香港有幾多人真係?唔係處所以拍下就算更加係d 憤世毒撚先會咁講

呢個世代去到24 25歲,仲有幾多人會係處呀

老老實實,賤男去叫雞一定有,女友、老婆嫌另一半滿足唔到佢性慾同樣係存在,亦都唔係咁少
你講既大家有理性一定明
但我身為一個女人
聽過一個女仔朋友點樣俾佢前男友侮辱佢唔係處女
同身邊班男仔朋友,唔會拎出檯面講,暗地裡介意同老婆嘈交拎出黎講
有時都睇呢d睇到個人好分裂,好怕第日生左個女
點解唔等到佢生日先分手!!!!!!!!!!!!
玩9佢嘛
樓主 如果隔離post係你ex
唔好信
一定係借連登扮講真心話 搏你見到會心軟

千其唔好心軟
扑唔扑野呢啲藉口黎
有諗過你感受就唔會咁做
今次話冇野扑, 下次就話嗌交想搵啲唔識嘅人傾下
再下次就話未試過其他女人所以有啲好奇
你返返去俾埋隻豬佢你實後悔一世
你下次都要出軌知唔知 男人係好犯賤 佢哋同你一齊耐左點都會出軌 尤其係連登仔
我都試過俾人呃,係好撚痴線,明明自己仆街仲大條道理嫌9人,明你感受!
樓主好叻女 做得好好 你值得一個好既人 加油呀
放低3年感情唔容易 難過既時候上黎傾訴下
我ex都係 俾我發現佢Line add日本大波妹
ig又dm啲臭雞「淫妹做緊乜」
屌 發現嘅時候一齊先得一年
一直拖到就黎四年我先講散
仲要俾佢話我做曬佢唔鍾意我做嘅嘢
戇撚鳩 一開始係邊個周圍sexting先
屌 我都係 放唔低
係到諗 未上床未食飯唔緊要
但個心好似比人背叛左咁
仲見到佢同啲朋友講
同交友app啲人好好傾
佢啲朋友應該當我傻仔咁睇
btw咁又可以點講唔講好似都死
若無其事得太耐可能真係會麻木

利申垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞