我係心軟嘅垃圾 今日終於分咗手

226 回覆
2077 Like 49 Dislike
絲打加油 你好叻啊
唔俾扑野=唔係好女仔?

愛惜自己身體有咩問題
保守又有咩問題
搵到個肯等你既人咪得
又唔係對伴侶不忠
咁呢個咪係身體嘅親密,你放你google完啲野畀我又點

師兄你知唔知你自己講緊咩你講到三年拍拖唔扑野就唔係好女仔喎,然後又拋過愛情三元素出嚟其實你知唔知道你自己打緊自己嘅嘴巴?
樓主潛咗水
經一事長一智啦,可能將來你會食好多好嘢呢
Match 你ex 嘅人咩都唔知,就要俾你叫臭雞
喺一段感情中要自稱自己係一個「好女仔」,我諗做足愛情三元素係一樣好基本嘅嘢,而三年唔扑嘢已經fulfill唔到「激情」呢個元素
Btw,「激情」係指性關係。你不如上網搵清楚啲
你條柒頭啱啱同講我性=揸波我先搵俾你睇「激情」嘅定義同埋究竟有幾微嘅機會係淨係可以揸波唔俾扑嘢,呢個似係你 為駁而駁
同埋你個白痴衝出嚟話我misunderstand 愛情三元素,我只不過俾返個正確答案你睇,究竟係你misunderstand 定我misunderstand
其實你係咪毒撚未試過只係想揸波唔扑野?
你係一個完全唔了解女仔心態嘅人嚟架喎
喺一段感情中要自稱自己係一個「好女仔」,我諗做足愛情三元素係一樣好基本嘅嘢,而三年唔扑嘢已經fulfill唔到「激情」呢個元素
我只不過話樓主連其中一個基本嘅元素都做唔到就話自己係呢段感情仲係一個「好女仔」有啲自滿啫我完全冇講過佢俾人帽係應得條仔仆街係鐵一般嘅事實
正呀保留樽鹽!
你唔走浪費多幾年青春都冇埋
早走對你百利而無一害
我冇諗住將自己嘅感情觀放喺樓主嘅情景上,我亦都唔會因為自己同你意見不合而質疑你嘅感情生活。如果你想知嘅話我可以同你講我有一個拍咗兩年拖嘅女朋友我只不過係將一個客觀嘅標準放落呢個情景上,去睇下樓主係咪真係一個佢所講嘅「好女仔」

同埋你呢條問題有咩意義?你唔係應該去問作為女性嘅樓主?你logical flow 有啲差原來依家已經唔教critical thinking
Btw,你幾時駁到我上面嗰段說話你似係駁唔到我所以人身攻擊
Pin this
絲打值得有更好
扑野真係唔等於激情[造成浪漫,身體浪漫,性關係]冇一句係講完全等於

同埋我完全見唔到你邊一忽係客觀,或者你真係可以攞啲客觀數據俾我睇吓,你自己嘅事情唔等於全世界都係咁,我想講你呢啲先叫以偏概全

何況我問你呢條問題係因為你用呢一樣野反駁我,或者你真係可以好好解釋吓點解扑野先叫好女仔
呢個理論只係用文字定義何謂愛情
唔係定義男女朋友既「義務」

係因為激情先扑野
唔係因為扑左野先有激情
所以就算有激情 想扑野 但無扑到
你都係有激情

就算你話佢地愛情入面無激情又點
你想講佢地係「友誼的愛」?
所以一開波樓主唔應該同佢一齊、所以唔係好女仔?
你搞錯啦
激情不等於要扑嘢嘅
第二佢有冇話永遠冇扑嘢先?
唔好唔記得愛情元素當中仲有一樣係「承諾」
如果佢哋協調好婚後性行為
甚至冇性行為其實一樣都OK
係睇雙方點傾嘅姐

同埋你講咁大抽廢話
完全論證唔到佢自稱「好女仔」有咩問題
最近都分左手
一齊加油啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞