我係心軟嘅垃圾 今日終於分咗手

226 回覆
2077 Like 49 Dislike
樓主加油支持你,千祈唔好返轉頭,祝佢條臭撚快d腐爛,早日生花柳性病
係隔離post發現到條仔似乎有心屈絲打唔肯扑野,去合理化自己玩app出軌
更加覺得絲打分得好
得罪講句,你條仔固然係垃圾但係如果你3年都唔仆嘢仲好意思咁有信心話自己係好女仔我諗你自己人格都有問題
真呀三年唔俾扑我覺得搵sp都情有可原
條仔可以食屎,但係條女話自己係好女仔嗰下我真係笑撚咗
由中學畢業之後仲一齊冇分手
仲以為係一齊七八年果d
原來只係拍左三年
唔係情有可原,唔好搞錯,條仔點都係仆街。
你要搵SP嘅,分咗手先搵係你嘅事。你想像下你同你男/女朋友三年唔扑嘢,之後佢出咗去搵SP,我覺得你唔會認為係情有可原
只不過我覺得條女又未免太過自滿啫
佢仲忍到齋同女吹水咪算好
都唔知有冇忍到有心理陰影tim嫁陰公
?即係拍拖要扑野先叫好女仔?乜撚野事阿???
我都試過發現條仔有玩交友app
諗返都sad
最後仲係佢飛我
諗諗下樓豬可能同咗條仆街仔和好
和得好又知自己男友忍咗3年咁辛苦,極大機會會瘋狂做愛
咁咪益咗條仆街仔
樓豬狠心啲
點都唔好和好!
幾好
我保證你以後每一日
都會感激同欣賞今日嘅自己
隔離post條仔話自己都冇開口提出扑野
愛情嘅三種元素都做唔齊叫自己做好女仔佢都係想話自己係好女朋友姐
性=扑野?
扑到一半屋企人突然返咗屋企 家下點算好
https://lih.kg/2113529

起底條仔帶過人上屋企扑野喎
咁你同我講係等於咩
係 哩個
揸波嗰啲其實都算係架喎Ching
何況愛情三元素個Passion完全唔係咁解

其實香港性教育係咪真係咁撚差???
其實係咪假膠黎,開兩個ac 撚鳩大家?
隔離post 話你唔俾佢扑,真唔真?
揸波都計咁嘅說話都講得出
性教育咁叻嘅不如同我講下激情係解咩?

愛情三角理論是由耶魯大學心理學系成員羅伯特·史坦伯格所研究的愛理論。在任職教授時,史坦伯強調了他在智力、創造力、知識、領導力、思考方式、道德推理、愛和恨方面的研究。在人際關係中,「根據三角理論,愛的三個重要組成部分為親密元素、激情元素和義務元素。」[1]

史坦伯格稱親密指「親密、連通、寄託的感覺」,激情指「造成浪漫、身體吸引、性關係和在愛情中相關現象的驅力」,義務則指短期和長期中的不同物。短期中,其指「使得一個人愛上了他人的決定」;長期中,其指「維繫愛的個人承諾」

btw,我唔知你有冇誤解左,我只不過係話條女好似表現得太自滿我完全冇合理化條仆街仔嘅行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞