我係心軟嘅垃圾 今日終於分咗手

226 回覆
2077 Like 49 Dislike
哇⋯成大半年先分⋯⋯諗起呢段時間疑神疑鬼就覺得辛唔
忠告:唔可以原諒出軌
食人隻豬嘅仲垃圾
🈶️咩資格話人?
睇完就知以前d女人唔結婚都唔係好女仔
因為婚前無得扑野
者係無激情
咁就唔係愛情
因為做唔到愛情三角論既激情 所以佢地唔係好女仔

wtf?
我唔知你有冇睇過男方嘅post,你好明顯係見到「揸波嗰D」行為都冇我亦都冇講過話「激情=扑嘢」
只不過我想講性行為至少對構成激情非常重要
如果連呢個都Miss咗,又談何自己喺一段感情中係一個好女仔
不過提醒返你先,我冇同你講過 性=揸波,只係其中一類,師兄試吓唔好亂咁曲解我意思

中文咁差我建議你可以去重讀返
巴打 你講得好厚道啦,你都認同條仔係仆街,冇合理化佢行為

只係有d 質疑樓主係咪真係自稱所謂咁好

你認真提出d 客觀理據想去討論,班友就只係會攻擊你本人,一係就笑9 你認真,一係就用主觀意見無視客觀理據

由9去啦
其實我執着嘅係樓主自稱自己係一個「好女仔」而我只不過係選擇去用是否滿足晒愛情三元素及其包含嘅內容去評價佢係咪一個「好女仔」。佢做唔到激情當中嘅sexual relationship所以我咪覺得佢唔係自稱嘅「好女仔」,我會覺得佢喺呢場感情當中係一個普通嘅女仔
同埋我完全冇講過話佢哋唔係愛情定點。呢啲只不過係觀點與角度
好重要唔代表係一定如果樣樣野都係公式就可以解釋到,咁我諗人生都唔會咁困難
咁ching我諗呢啲都係觀點與角度。但係我認為主流意見會覺得性方面嘅交流喺激情上係必須嘅,總之我哋都有共識係覺得條仔係仆街啦
我亦都唔覺得樓主係一個衰女仔,只不過覺得佢唔係好佢所講嘅「好女仔」啫
Gayau樓主 hug u
同佢分手係好事嚟 你值得更好
thx
on99去左玩交友app 比女友發現
https://lih.kg/2247065

同一人?
加油 我都好想好似你咁有勇氣
樓主男友
睇完100毛個圍爐取戀都知男人玩交友app係點嫁啦
睇晒兩邊
條仔好on9自己想扑野但提都冇提過
又話驚俾人拒絕唔識點溝通

但自己又IG識人又玩交友app
講到自己乜都冇做咁
夠膽去識新女但幾年都唔同女友溝通下佢地之間既問題
究竟想點
做得好絲打我當年都係ex on99 set左notice 彈左個交配app 我先發現 當晚就講分手,條粉腸又係話冇做過啲咩淨係傾吓計,如果我冇發現到就唔只傾吓計咁簡單浪費咗五年青春,由讀書拍到出嚟做嘢
3年 2個都EXACTLY3年
話唔係都唔信
你指既係你愛情觀中既「好女朋友」同「普通女朋友」既定義,唔係「女仔」

所以係你搵到樓主性格上既缺點之前
你無足夠證據話佢唔係「好女仔」
我係唔想合理化拍拖一定要扑野
唔扑野者係你無負好女朋友責任 既觀點

成個社會風氣開始覺得保守就係錯
你扑得野先係一個盡責既女朋友
我想同班女仔講
堅持珍惜自己身體到結婚個陣唔係錯
真正愛你既人會覺得值得等落去
on99去左玩交友app 比女友發現
https://lih.kg/2247065

po埋畀你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞