我係心軟嘅垃圾 今日終於分咗手

226 回覆
2077 Like 49 Dislike
你值得更好架!!下個會更好更可愛
同你情況一樣 一齊三年 捉過佢幾次
次9次心軟散唔到
今日想講 但又想陪埋佢過生日先
恭喜樓主,行到水窮處 坐看雲起時,你會遇到更好的
打和,super!
睇完兩個post 決定站邊你
你個ex on99 一早應該飛左佢

u deserve better
咁都唔信人
你收皮啦
早d 分仲好

咁守舊仲講民主自由
開闊社交圈子姐
Post 佢上黎比大家認識下
可以將份禮物轉送比我,等你盡快忙記佢眼不見為淨,成日望住份禮物會掛住佢
如果無屌過閪都無蝕
女人係HK真係打橫行都得 樓主大把世界

攬你
開樣啦
樓主已潛水 睇黎同條仔翻撻緊了

潔身自愛冇錯係好女仔 不過男方鳩痕又冇得扑的確幾難頂嘅
認真,真係唔好睇佢開post個解釋就原諒佢,咩唔比扑呀盛呀,同玩交友app周圍識囡係兩回事黎
我諗唔到有女朋友重用交友app周圍識女係咩原因
同埋佢用唔比扑做籍口,以家將個問題瀨一半落你到,好明顯賤精行為,真係收收皮唔該
你上個post都有叫過你分手,真係唔值得為d咁既人傷心
講真出面成個森林係岩佢個種人多d
你做得好好呀呢啲垃圾襯你唔起
對波有D cup或以上嘅絲打請進 求bra舖推介(認真po)
https://lih.kg/2092939

對波有D 得睇冇得扑 仲要忍咗3年
雖然男方係仆街 但都有啲慘
好事
唔只仆街啦,以家擺明話既係你唔比我扑,所以我周圍識女仔唔覺得會有人接受到,不過睇死佢都係翻撻架啦
開個post解釋到咁賤格都可以翻撻
琴日分咗 男人老狗係條街一路行一路喊 身邊無個fd睇好都堅持行落去 估唔到當初大家許下嘅承諾都完成唔到 個心真係痛到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞