《昏迷嘅人,都喺同一個世界生活緊》

229 回覆
133 Like 2 Dislike

巴打
點解理想吧啲故咁正但冇咩人欣賞
點解理想吧啲故咁正但冇咩人欣賞

可能係你地口味獨特
好正
當隨筆咁睇都幾有味道 唔錯
推到多d人睇
好正

謝謝
當隨筆咁睇都幾有味道 唔錯

我都當係隨筆咁寫
推到多d人睇

謝謝伊高巴
故事平淡但震撼
每句字都有佢既意思
希望會再出類似故事
點可以得咁少人睇到
結局嗰到係咩意思
Btw好好睇
第一次睇呢種題材嘅故 好正啊
好睇
再次感謝喜歡昏迷故的各位 抱歉讓小弟在這post借個位置宣傳一下
其實是關於我的另一個故事,《修正遺憾萬事屋》在今年書展要出書了
承蒙大家喜歡 故事才有機會出版

在這裏有個問題想請問一下各位新舊讀者

「如果我會在書展出現的話,大家會賞面讓我和你們見上一面嗎?」

這樣問其實是想預計一下反應,要是沒人來的話我也不好意思佔出版社的位置了~如果大家有興趣來,或者有甚麼意見的話,請留言告訴小弟啊!即使只是來到打個招呼,告訴我你有讀過萬事屋,我也會相當感激的

(因為萬事屋的post太舊,發現原來再也推不了

不論如何,如果最後見面會成事,好等我可以親口和你們說聲謝謝。
再次感謝喜歡昏迷故的各位 抱歉讓小弟在這post借個位置宣傳一下
其實是關於我的另一個故事,《修正遺憾萬事屋》在今年書展要出書了
承蒙大家喜歡 故事才有機會出版

在這裏有個問題想請問一下各位新舊讀者

「如果我會在書展出現的話,大家會賞面讓我和你們見上一面嗎?」

這樣問其實是想預計一下反應,要是沒人來的話我也不好意思佔出版社的位置了~如果大家有興趣來,或者有甚麼意見的話,請留言告訴小弟啊!即使只是來到打個招呼,告訴我你有讀過萬事屋,我也會相當感激的

(因為萬事屋的post太舊,發現原來再也推不了

不論如何,如果最後見面會成事,好等我可以親口和你們說聲謝謝。

童話feel
巴打嘅故真係好正,感動得來唔濫情,正如上面有巴打話過你嘅文好有感染力,支持巴打出書,我會買
巴打嘅故真係好正,感動得來唔濫情,正如上面有巴打話過你嘅文好有感染力,支持巴打出書,我會買

記得你由萬事屋支持到而加,多謝你呀

記得你由萬事屋支持到而加,多謝你呀

好喜歡你既文字❤️樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞