各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
HKUE有無咩內部野爆

邊方面先 果陣我讀左一星期就決定quit

quit得岩呀

有冇追你學費

我交左一個sem學費,不過讀左一個星期就quit左 當然冇得退錢啦

一個sem學費大概幾多
有冇staff留你

你好似唔單止指大,就連呢間HKXE都好有興趣咁

有興趣想知間垃圾學校點運作
你指的垃圾學校係指邊間?

fyi, 太子地鐵站d出口一轉右就係喇,真係好方便

Campus就係呢度既6-8樓,其他大專院校點比啊?

商業中心上堂,仲衰過補習社

岩啊,仲一年收足你六皮學費 但好似連ive都大過佢

有4層的話都大過指南針大學,佢大過指大但大唔過Ive

Ive比你講到同果兩間野差唔多大細咁
其實你知唔知ive 大間好多
睇呢個post先知有咁多呢啲學店 仲要真係有人會俾錢讀
到呢一刻都仲有人讀緊
咪撚讀呀屌 根本好戇鳩 利伸做過 識好多人讀完都係屙撚
咪撚讀呀屌 根本好戇鳩 利伸做過 識好多人讀完都係屙撚

Details
pish
朋友俾左錢報左hxxe的酒店
又係話第日可以上澳洲degree

有無人知呢d u 究竟hk認唔認可?

安安全全ive個啲最穩陣

thanks 巴打心水清

仲駛問,掂既我就唔使狙擊佢

仲駛問,掂既我就唔使狙擊佢

可以講多d 唔掂既地方ma?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞