各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
巴打quit左之後有冇去返正規學校讀書?
未報果陣仲要吹到個個grad左入四季度做,係啊,係四季啊,不過係四季度做炒散吖嘛

我係絲
仲要pizza express

依家係ou讀health care hd

咁都好啲,冇左啲學費好過冇左個前途 我fd臨走果陣都想叫埋其他人走,但間野係好狗,會安排啲媒喺裡面一齊讀,一有人想走佢地就負責穩定軍心

唔止呢間係咁,The Compass University都係用埋一樣的招數

都唔怕講埋,果陣其實係我on9,同個fd一齊俾人水左入去讀
一邊讀一邊都有周圍打探多少少呢間野既口風,不過愈知得多就愈覺唔妥
臨走果陣當然有叫埋幾個fd少少既女仔走(係whatsapp group入面),不過有條八婆,佢就應該係媒黎既
話咩你地唔好咁衝動住先啦,可能係當中有誤會,etc
仲話即刻電話三線同我地幾個女仔解釋
另外幾個女仔應該都冇咩定力+半信半疑咁聽左個女仔講繼續讀(加上又係同學)
我就緊係冇理到佢啦
我果陣有諗住再搞大啲,叫埋班入面啲同學一齊走,不過都未搞得成就quit左

咦,同我差唔多喎
不過我就簡左指南針大學
有興趣知多啲的可以Email 我
kachi040919@gmail.com

你咁可愛 叫人email你
不如你俾地址大家寫信俾你阿笨
不如你做我筆友阿 my pen is blue my fd is you
再唔俾係俾facebook whatsapp我地阿
我想知更多

你可以Telegram Chat我
呢間大名鼎鼎既寫字樓喎,好多人返工,業務好繁忙架!位置就喺正彌敦道7xx號果間吉野家⋯嘅對面😌(好似係囉,唔知有冇記錯架)
寫字樓啲人好nice好friendly架,又驚DSE啲牛牛唔識上去,會約喺地鐵站等,親自帶佢地上去,真係好thoughtful架
幾年前有個Ruby Close
咪臭系讀尚華

https://youtu.be/U2lQawoMVjI

Ruby closeeeeeeeee
尚華偽女神
尚華萬歲

上華,hkxe
繼指大後又一升學選擇,唔介意送錢俾人嘅話
仲有大撚把呃dse雞招
ENG Herbalife XX金融(自己填) 健身jj...呢啲家常便飯啦
仲有啲搵工網有唔開名嘅公司,AXA啲垃圾intern...etc
而家香港搵份正經工都幾難
利申:上面全部玩過晒,而家正正經經返緊工
仲有大撚把呃dse雞招
ENG Herbalife XX金融(自己填) 健身jj...呢啲家常便飯啦
仲有啲搵工網有唔開名嘅公司,AXA啲垃圾intern...etc
而家香港搵份正經工都幾難
利申:上面全部玩過晒,而家正正經經返緊工

herbalife金融狗健身都算,錢可以搵得返,但前途冇左就係冇左 DSE雞一旦入左去就真係一世

所以,繼續推
pish
尚華教育 我有料爆
爆到震盪香港傳銷界
轟動全港九新界
尚華教育 我有料爆
爆到震盪香港傳銷界
轟動全港九新界

係?巴打唔怕講
香港新三大,hkxe,上華,指大
喺香港唔怕冇書讀,最怕你冇錢讀
仲有新一間
仲有新一間

巴打請講
李麗珊風之后書院
Pish
三年前上過去
先叫你喺朗豪坊等
然後有人會帶你上一棟商業大廈
上到去有好多人
間間房都坐滿哂 有啲係喺道上堂
成個補習社房咁 成班人喺道嗌口號
內容大概係我要發達之類
瘋狂俾人洗腦
然後我坐低左,有兩個男人輪流走過黎說我入職
講左一大輪人要有夢想 唔好打死一世工之類廢話
又話自己city psy grad, 有人讀讀下ust 都quit u 走黎做
sell 既產品就係美容纖體 nu skin果類
之後見我不為所動就叫我好好番去諗下
三年前上過去
先叫你喺朗豪坊等
上到去有好多人
內容大概係我要發達之類
瘋狂俾人洗腦
又話自己city psy grad, 有人讀讀下ust 都quit u 走黎做

Exactly就係咁樣,不過係sell緊大專課程咁解 除左旺角道果頭,朗豪坊過少少都有間
三年前上過去
先叫你喺朗豪坊等
上到去有好多人
內容大概係我要發達之類
瘋狂俾人洗腦

Exactly就係咁樣,不過係sell緊大專課程咁解 除左旺角道果頭,朗豪坊過少少都有間

竟然重未執
呢班人係太有夢想定太冇腦
果陣大學有個fd 入左成堆nu skin 貨擺到成間房都係 好撚恐怖
三年前上過去
先叫你喺朗豪坊等
上到去有好多人
內容大概係我要發達之類
瘋狂俾人洗腦

竟然重未執
呢班人係太有夢想定太冇腦
果陣大學有個fd 入左成堆nu skin 貨擺到成間房都係 好撚恐怖

Pish 如果你地有細佬妹既一定要俾佢地睇
係咪讀完一定冇用
識人讀HKUE
推!
話說 果陣DSE 有個fd係HKUE番暑期工 介紹d人去讀
點知做做下 做到洗埋自己個腦 入左去讀 好可怕
重叫左4個fd入去一齊讀
果陣時 比佢講講下都差d中左伏
重話讀asso無用 好彩現家升得番上UGC
三年前上過去
先叫你喺朗豪坊等
上到去有好多人
內容大概係我要發達之類
瘋狂俾人洗腦

巴打我都試過 nu skin (真心未聽過)
我係cwb既 上到去 見到好多後生 同我一樣年紀係度做
真心驚走唔到 表面都係hea住佢 講左成個鐘點樣搵錢
又話公司請哂幾千個員工去旅行 重要我試下d產品 問我有咩夢想
跟住我話我趕時間走先 叫我留低wechat 下次去果d 咩研討會
出到門口即刻block左佢 上網check下咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞