各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
話說 果陣DSE 有個fd係HKUE番暑期工 介紹d人去讀
點知做做下 做到洗埋自己個腦 入左去讀 好可怕
重叫左4個fd入去一齊讀
果陣時 比佢講講下都差d中左伏
重話讀asso無用 好彩現家升得番上UGC

咁就好 推到冇人中伏

屌,我上網search「酒店管理」姐,hkxe就即刻彈出黎
啲傳銷狗sell課程sell到風山水起,仲俾埋錢去google落廣告添 一陣啲DSE牛牛咩都唔識,傻下傻下又入去讀,啲傳銷狗今次仲唔fatfat?
LM

呢間又點睇
有風之后

呢間未聽過,巴打有冇多啲料爆

利申係個度做過
推一推

呢間又點睇
有風之后

利申係個度做過

pish, 多唔多水魚上釣?叫佢專大?

呢間又點睇
有風之后

利申係個度做過

pish, 多唔多水魚上釣?叫佢專大?

一日有人讀,一日都有野釣
屌 我朋友讀完個人好似痴撚左線咁
一開頭唔知佢讀呢間 直到佢話去澳洲果下先知係呢間

都唔知係咪啲洗腦課程洗到佢咁撚智障 依家變到讀乜書 翻乜工都唔鳩話人知 毎次問起就系曬口面屌柒自己 明明關心朋友姐 開口埋口一句關你撚事想點
屌 我朋友讀完個人好似痴撚左線咁
一開頭唔知佢讀呢間 直到佢話去澳洲果下先知係呢間

都唔知係咪啲洗腦課程洗到佢咁撚智障 依家變到讀乜書 翻乜工都唔鳩話人知 毎次問起就系曬口面屌柒自己 明明關心朋友姐 開口埋口一句關你撚事想點

傳銷業為害無窮

拿,街景都俾埋大家,大家識認路啦?

fyi, 太子地鐵站d出口一轉右就係喇,真係好方便

Campus就係呢度既6-8樓,其他大專院校點比啊?

商業中心上堂,仲衰過補習社

岩啊,仲一年收足你六皮學費 但好似連ive都大過佢

有4層的話都大過指南針大學,佢大過指大但大唔過Ive

有4層的話都大過指南針大學,佢大過指大但大唔過Ive

應該同指大差不多大細
以前個間一層半,點睇
以前個間一層半,點睇

世界級
HKUE有無咩內部野爆
HKUE有無咩內部野爆

邊方面先 果陣我讀左一星期就決定quit
HKUE有無咩內部野爆

quit得岩呀
HKUE有無咩內部野爆

quit得岩呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞