各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
佢地點樣呃人上去讀?唉,未又係來來去去果啲手法囉,橋唔怕舊,最緊要有人受

雖然遲左d,但我都中過,完全係呢個手法,一9樣!
話説事緣有一日,好記得當日係我考英文,跟住考完之後,無啦啦收到個靚女嘅whatsapp,個內容真係好撚老土🤦‍♀️
話説事緣有一日,好記得當日係我考英文,跟住考完之後,無啦啦收到個靚女嘅whatsapp,個內容真係好撚老土🤦‍♀️

thanks bro 又一證明啲sales又幾on9
朋友俾左錢報左hxxe的酒店
又係話第日可以上澳洲degree

有無人知呢d u 究竟hk認唔認可?

仲駛問,掂既我就唔使狙擊佢

可以講多d 唔掂既地方ma?

grad咗之後好難搵工,佢認受性低,冇咩顧主識

果時都唔知邊個仆街仔玩9我 填左我電話同個名落去,之後見佢咁靚女,咪約下佢出嚟囉⋯⋯點知出到嚟,屌你老母洗腦嘅,仲要日日打嚟 話我讀Found dip係傻仔行為喎⋯⋯又話知我恨出pool,叫我去讀,會識好多靚女咖。。。乜乜乜 呢班撚屌無所不用其極
朋友俾左錢報左hxxe的酒店
又係話第日可以上澳洲degree

有無人知呢d u 究竟hk認唔認可?

仲駛問,掂既我就唔使狙擊佢

可以講多d 唔掂既地方ma?

grad咗之後好難搵工,佢認受性低,冇咩顧主識

佢為左氹人落疊,真係乜9大話都講得出。。。仲話呢個係政府承認喎⋯⋯承你老母咩

陸續有嚟

陸續有嚟

推到下年!
推到下年!

謝謝你
推到下年!

謝謝你

唔洗客氣

相就擺硬咖啦,大家中意撚狗又無聊嘅不妨玩下

師兄

師兄

又唔好咁講,只係唔想有人再俾人呃姐

師兄

想遲下整合過再開新post, 不過唔知改咩標題會引到多啲人睇! 目標,200正皮

師兄

想遲下整合過再開新post, 不過唔知改咩標題會引到多啲人睇! 目標,200正皮

記得po埋我擺上嚟果張相!見一鑊屌一鑊!

師兄

一定!

師兄

一定!

原來到宜家都仲係度?
過左咁耐都係時候update下啦
不過依家連登仔越嚟越不理政事,開新Post竟然全腐皮
想問樓主有無係相關機構做或者有讀過相關課程?
當年完咗DSE未知發生咩事,入去上過幾日培訓
班人會教你叫口號,乜鬼嘢團隊合作幫人心態,又會係咁進行洗腦,覺得自己係做緊好啱嘅行為
班上線又會曬命啦,話自己點樣點樣揸靚車,架車停低嗰陣啲女望住晒咁樣

佢哋嘅地址
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞