各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
push
未落搭但落緊搭嘅巴絲記住
扮落搭屈個傳銷狗請你食飯(距地好樂意扮唔介意請你食飯)
呢個時侯就順水推舟 食埋餐飯block柒距

岩啊

岩啊

今年retake
上年唔少fd比人昆咗
自己都蝕咗3舊
今年又想去聽下
學下佢地講野點解咁有魔力昆啲on9

岩啊

今年retake
上年唔少fd比人昆咗
自己都蝕咗3舊
今年又想去聽下

有冇救返佢地出黎
佢地會上果啲洗腦training架嘛,上既果時未就教埋佢地有咩技巧昆人

岩啊

今年retake
上年唔少fd比人昆咗
自己都蝕咗3舊
今年又想去聽下

有冇救返佢地出黎
佢地會上果啲洗腦training架嘛,上既果時未就教埋佢地有咩技巧昆人

有個熟嘅比咗2皮之後無讀跟我retake
其他仲讀緊
不過比2皮都on99嫁啦
當年係咁講佢都唔聽
真係著魔咁,又話咩學歷同澳洲一樣,自己專心讀書就掂,學marketing 揾錢
心諗世界唔係咁行嫁 冇咁順嫁
如果同澳洲一樣咪勁過8大,個個走去讀啦
雖然佢依家冇讀,不過間中都提起
仲話咩當個sales係朋友 想賺錢炸傻撚
學胡師父話齋,啲𡃁仔啱啱出黎真係應付唔黎啲傳銷技巧
不過上年有經驗,今年實屌爆佢地

呢間on9都俾我ig賣廣告啦!

呢間on9都俾我ig賣廣告啦!

推到佢仆街

岩啊

今年retake
上年唔少fd比人昆咗
自己都蝕咗3舊
今年又想去聽下

有冇救返佢地出黎

有個熟嘅比咗2皮之後無讀跟我retake
其他仲讀緊
不過比2皮都on99嫁啦
當年係咁講佢都唔聽
真係著魔咁,又話咩學歷同澳洲一樣,自己專心讀書就掂,學marketing 揾錢
心諗世界唔係咁行嫁 冇咁順嫁
如果同澳洲一樣咪勁過8大,個個走去讀啦
雖然佢依家冇讀,不過間中都提起
仲話咩當個sales係朋友 想賺錢炸傻撚
學胡師父話齋,啲𡃁仔啱啱出黎真係應付唔黎啲傳銷技巧
不過上年有經驗,今年實屌爆佢地

G持,入去攞多啲佢地料再返黎爆佢地大獲
hkue之前上過去聽一聽野就叫我交低500蚊留位費,仲要係間似倉既房同我in面試野,我就用爛到冇得再爛既英文同佢對答,佢夠膽死話pass 。
應該用問卷果時既電話搵你地。聽到呢啲字眼就唔好受fake啦。真係唔店就讀ive都好過佢

再唔係去仁大都好過呢d ,認真
hkue之前上過去聽一聽野就叫我交低500蚊留位費,仲要係間似倉既房同我in面試野,我就用爛到冇得再爛既英文同佢對答,佢夠膽死話pass 。
應該用問卷果時既電話搵你地。聽到呢啲字眼就唔好受fake啦。真係唔店就讀ive都好過佢

仁大起碼啲人都知係咩泥,呢間,除左Sales,邊個知道有呢啲咁的院校?

fyi, 太子地鐵站d出口一轉右就係喇,真係好方便

Campus就係呢度既6-8樓,其他大專院校點比啊?

商業中心上堂,仲衰過補習社

佢下面咪係古代教育總店

仁大起碼啲人都知係咩泥,呢間,除左Sales,邊個知道有呢啲咁的院校?

exactly... 係呢d讀外國大學課程,不如係本地大學讀外國課程。。作用都係一樣
入面讀緊既人會同人講
我大學畢業/讀緊大學 好型架喎
入面讀緊既人會同人講

諗起都⋯
想試下比人水 入去影相恥笑下 唔知個樣呃唔呃到人
想試下比人水 入去影相恥笑下 唔知個樣呃唔呃到人

要入去其實好易,同是但一隻傳銷狗講有興趣做,佢地就肯帶你去training, 因為多一個下線,即係多一個收入來源 但當然巴打行事要小心
入面讀緊既人會同人講

係啊,啲人問你讀咩呀
我一句收佢皮
我讀緊指大呀
Push Push
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞