各位DSE雞唔該入一入黎

293 回覆
111 Like 3 Dislike
識有個人讀HKUE

磨牙?

最近先玩完個運動會
好on9
有無人識高賢教育,我見最近有人講起

Btw呢啲學店咪害尻啲人啦,前途嚟架
巴打quit左之後有冇去返正規學校讀書?
未報果陣仲要吹到個個grad左入四季度做,係啊,係四季啊,不過係四季度做炒散吖嘛

我係絲
仲要pizza express

依家係ou讀health care hd

咁都好啲,冇左啲學費好過冇左個前途 我fd臨走果陣都想叫埋其他人走,但間野係好狗,會安排啲媒喺裡面一齊讀,一有人想走佢地就負責穩定軍心

唔止呢間係咁,The Compass University都係用埋一樣的招數

都唔怕講埋,果陣其實係我on9,同個fd一齊俾人水左入去讀
一邊讀一邊都有周圍打探多少少呢間野既口風,不過愈知得多就愈覺唔妥
臨走果陣當然有叫埋幾個fd少少既女仔走(係whatsapp group入面),不過有條八婆,佢就應該係媒黎既
話咩你地唔好咁衝動住先啦,可能係當中有誤會,etc
仲話即刻電話三線同我地幾個女仔解釋
另外幾個女仔應該都冇咩定力+半信半疑咁聽左個女仔講繼續讀(加上又係同學)
我就緊係冇理到佢啦
我果陣有諗住再搞大啲,叫埋班入面啲同學一齊走,不過都未搞得成就quit左

咦,同我差唔多喎
不過我就簡左指南針大學
有興趣知多啲的可以Email 我
kachi040919@gmail.com

識有個人讀HKUE

磨牙?

最近先玩完個運動會
好on9

有冇相些牙?
仲會懶係野咁搞啲學生會啊,乜乜學會咁,咁又係,做戲要做全套架
Pish
識有個人讀HKUE

磨牙?

最近先玩完個運動會
好on9

有冇相些牙?
仲會懶係野咁搞啲學生會啊,乜乜學會咁,咁又係,做戲要做全套架

不過要等等
唔係香港

呢間又點睇
有風之后

呢間又點睇
有風之后

呢間未聽過,巴打有冇多啲料爆

呢間又點睇
有風之后

都係俾在職人士讀的課程,唔啱我地啲全職學生讀
佢係我i豬賣廣告
我前幾個禮拜去過HKUE到練oral

練oral?練咩oral?乜果度有人識英文架咩?

中文柯佬

英文呀 佢地啲人比嘅comments都係好大路 完全冇specific講翻有啲咩要improve 哂撚左我成個早上
佢係我i豬賣廣告

咁猖狂?可以cap圖嗎

呢間又點睇
有風之后

呢間又點睇
有風之后

呢啲學校雖然係澳洲政府認可,但係雇主接唔接受係另一回事,加上各大院校有咁多畢業生,有排都未請到你

呢間又點睇
有風之后

呢啲學校雖然係澳洲政府認可,但係雇主接唔接受係另一回事,加上各大院校有咁多畢業生,有排都未請到你

聽聞連澳洲果邊都麻麻地認可,香港就唔使我多講啦
Lm push1push

呢間又點睇
有風之后

佢youtube啲片好多臨時演員

呢間又點睇
有風之后

佢youtube啲片好多臨時演員

唔係你以為入面真係有咁多鬼仔鬼妹?我同你講,鬼影都冇隻啊
幾年前有個Ruby Close
咪臭系讀尚華

https://youtu.be/U2lQawoMVjI
未報果陣仲要吹到個個grad左入四季度做,係啊,係四季啊,不過係四季度做炒散吖嘛

我係絲

咁都好啲,冇左啲學費好過冇左個前途 我fd臨走果陣都想叫埋其他人走,但間野係好狗,會安排啲媒喺裡面一齊讀,一有人想走佢地就負責穩定軍心

唔止呢間係咁,The Compass University都係用埋一樣的招數

一邊讀一邊都有周圍打探多少少呢間野既口風,不過愈知得多就愈覺唔妥
臨走果陣當然有叫埋幾個fd少少既女仔走(係whatsapp group入面),不過有條八婆,佢就應該係媒黎既
另外幾個女仔應該都冇咩定力+半信半疑咁聽左個女仔講繼續讀(加上又係同學)
我就緊係冇理到佢啦
我果陣有諗住再搞大啲,叫埋班入面啲同學一齊走,不過都未搞得成就quit左

咦,同我差唔多喎
不過我就簡左指南針大學

我係絲

我就緊係冇理到佢啦

咦,同我差唔多喎
不過我就簡左指南針大學

我係絲

我就緊係冇理到佢啦

咦,同我差唔多喎
不過我就簡左指南針大學

你咁可愛 叫人email你
不如你俾地址大家寫信俾你阿笨
不如你做我筆友阿 my pen is blue my fd is you
再唔俾係俾facebook whatsapp我地阿
我想知更多
幾年前有個Ruby Close
咪臭系讀尚華

https://youtu.be/U2lQawoMVjI

Ruby closeeeeeeeee
尚華偽女神
尚華萬歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞