[第四季][冒險]亞特蘭蒂斯戰記 第五版

921 回覆
42 Like 8 Dislike
維克多舉着大護住蒙

用旗擋炮彈

我多前從蒂格船長學習你們的文化。

然後帶着四名挪威玩家走到放置在頭上的長桌前

蒙都要黑化了
毒毒們性誕快樂
蒙啲族人可以演算咗幾千年,應該都試過唔知幾多次世界重生啦。

去到蒙,己經演算到後期,己經是和平的世界,然後就推劇情推到見全知,喺咁多測試用的AI中突圍而出,被告知真相:自己係AI,有一個人類的世界。

喺本身的遊戲世界成為完美的存在後,之後想做的,就是將這演算的最後結果,像傳教一樣教化世人。

但到親身經歷爭鬥,背叛後,這種赤裸裸的衝擊,是他靈魂中不曾經歷的。

---------------------------------------------------------------------------

屌你咩M底,Setting現實世界唔係全白咩,點解會為咗捕魚殺人?
聖誕一推
文呢
飽餐過後,馬車緩緩駛入那團紫霧之中。

四周的景色也從黃昏變成深夜,而且是伸手不見五指的程度。

他們點起火把,插在馬車四周,然後慢慢開進這片黑色的森林。

林中的花木開始亮起光茫,幾隻夜光蝴蝶在頭頂飛過。

一切景象如夢又如幻,令他們不禁嘖嘖稱奇。

本來心情屈悶的柑柑也伸手摸向路邊紅紅綠綠的草叢,頓時心花怒放。

他們一路深入樹林,未幾,在樹林中發現一間鐵皮大屋,上面掛着第四帝國的雙頭鷹軍旗。

與此同時,他們眼前跳出系統視窗———

「區域發現: 永夜宮。」

他們相覤一眼。

「到了。」
Jakedog
真子佢地由第三宮去到第四宮

段意概括一百分
已經係男人的領域通關
Happy new year今年完
新年快樂
新年第一日冇文
忍唔住啦文呢
星期六 冇文
終於追到live!!!!!文呢? ? ?
星期三 六係定期更 大家可以出返去
一次過睇返半年嘅文係feels good, 樓主文呢?
歡迎追文
我想睇佢有咩理由
全戰:戰鎚2個世界觀可以取材,一切都係為打文
舊年既規定就由佢留係舊年
唔係,一直有打交,只係轉線多嘢check 好亂 日日都有打,有儲低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞