連登巴膠怒屌厹甜橙廢城專線暨坑口怨望落空專區

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
又唔係ATE
新城曲梯E500以及舊頭前期MMC都有厚凳
厹架288c出九龍既? 行果7公里都無收$6.4?
直通運転版288+282
睇車費等級表,佢呢個里數最貴可以收到$8.1

再者,其他坐車方法都無辦法做到$6.4搞掂
283至係
咁80k/85K/86K/87K/88K 一次過取消曬佢,加個2係前面又可以收$6.4以上。
你講呢堆平線厹根本就唔想做,想摺哂佢由長途線分段做哂
同埋營運方針唔同左

以前開果堆線通常唔會收到收費階最貴果級,而家係一野收到最盡除非要同對家競爭(好似5A要同城巴打咪拉到啟德都唔加價、290收到$10.7去搶標)

好似城隧轉乘,假使而家先開,仲邊有轉49X/49P青衣方向唔使補錢呢支歌唱,$1點都屈人補
49x未全冷之前要收架

仲有架81k都只係收$4.5
從來49X青衣方向都唔使補錢,熱狗年代都未試過
向沙田方向一直得40X/43X/73X/278X要補
向荃葵方向一直一向得大西北線要補

81K呢個係當年全冷會減價產物
你留意下80K/81K/83K/85K/87K/88K,呢幾條線當年都係$3/$4.2呢個收費階
經過全冷再加價,已經出現左$4.3/$4.5/4.7/$5.1四個唔同收費
288C定位係學生客
位位收得個$3.2
有幾多客真係會比足$8.96.4

不過同樣做學生客嘅過山線14D
10.6公里都淨係收$5.8就...
而家先真係睇936條走線

仆你個街邊個天才畫嫁
出長沙灣道做乜撚嘢呀,行葵涌道去光輝圍又做乜撚嘢呀
行葵涌道去北葵無問題
係都要做四小龍,加停荔枝角,行葵涌道就可直接由北葵上落青葵公路、西九龍公路
行青山公路咪一樣,之前坐過係打磚坪街見返荔枝角見到果部 35A

葵俊苑嘅巴士站去咗非洲?!
學生坐巴士有半價嫁咩
中學生咪要比$6.4⋯⋯
貴過十二蚊回程咪有
葵俊苑個站搬好未?之前調哂落車位,唔通又想再汁過?
小學生咪揸兒童八達通囉
自膠:小童八達通
11歲以上先要比全價
開咁多班都未有回程
V6X堆快餐椅
個背pan跟住我呼吸咁凹落去
8360前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞