【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十三)】

5001 回覆
23 Like 5 Dislike
still not ok
估唔到老共隻手已經伸得更入
佢老豆未死都做唔到名人堂人物咁快有review,青出於藍
我都唔撚得
好似開咗VPN就load唔到
又遲左 仲要冇埋大師
晏少少上去聽重播算
今日提早收工
我上網聽係OK WO
屌你老母呀
焗療鳩人熄vpn
881會死.903同864冇事
重講 Hunter Biden,才子唔怕國安法
Second batch of smoking gun emails reveal Hunter Biden's dealings with 'disappeared' Chinese energy company chairman about his $30 MILLION consultancy fee 'for introductions alone'
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8842965/Hunter-Biden-pursued-deals-interesting-family-major-Chinese-firm.html
我電話就咁入app就聽到 但係開咗VPN就load唔到
點解無人攞返? 因為由始至終係一個局, 有人長期搜集呢個家族嘅dirty history搵啱時間放出嚟打擊對家及其後面金主/支持者。呢單野唔係維修員放料咁簡單, 係國家級做。
係喎
陶傑係唔係飲醉酒
(侵牌牙膏)紐約前市長Giuliani:
現爆料只佔5% 仲有兩單大醜聞 包括拜登收中共錢

https://lih.kg/2244035
架ge冷
計時炸彈冇分別
REAL??

SON OF BITCH
VPN聽唔到881
扮Biden
會唔會越燒越勁?一個家族/人可以做到咁有聲有色?
如果佢係香港人就唔會攞部laptop 去維修啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞