岩岩check到中鼻竇癌(你問我答)

1001 回覆
1015 Like 14 Dislike
巴打會唔會諗住搞個meeting
一齊吹下水咁
咁大件事我建議你平心靜氣要同佢地講
講d唔講d
至少睇醫生有多個人壯膽
多個人面對
有無朋友陪?
巴打 雖然見你話同家人關係唔好 ...
但係未開始冶療前 襯而家睇到野仲有精神
寫底幾封信比佢地 同埋自己想點處理後事
當然希望你打贏哩場仗 加油
希望你捱得過呢個難關 加油
巴打 見完醫生同我地講下 一齊討論下都ok架
唔好屈住屈住
點解上面啲人可以咁仆街不停講話係佢就唔醫
有冇諗過樓主感受? 呢啲人係咪on9㗎 冇人問你啊
巴打 做咩決定都好
為自己而做就已經夠
唔需要諗其他人與事
出生已經冇得揀
但點樣行落去 由自己決定

睇你啲回覆感覺到你個人好善良
無論之後點都好
有咩唔開心 或者無聊想搵人講吓隨時開po

連登大把人陪你傾
與你常在
都唔係仆街
唔好鼓吹盲目的正向
樓主自己都話要自盡
個打擊真係好大
要正視返個現實
雖然唔係exactly你個病
都想俾啲相關資料你參考下 加油
https://youtu.be/-C31jAqVqjA

https://www.hksh-hospital.com/sites/default/files/publications/zh-hant/7ec0213f2532761e19a2f7203dbeabfc.pdf

有啲人啲疤好番其實真係睇唔中
https://eastweek.my-magazine.me/main/8275

首次consultation好似around $1500
如果樓主真係去 記得帶哂d片
或者先登記醫健痛
完全係我想講嘅嘢 巴打
好年輕⋯
真 有諗過
想問係咪長期鼻塞?
不過最緊要都係睇巴打佢想唔想
你一定會無事 你同12個人都會無事 你地都有我地撐
祝早日康復
病嗰個唔係你
你梗係可以大大聲聲正能量

我就覺得巴打做咩決定都好
有幾辛苦只有佢知
唔會啦
好好享受下
食吓好嘢 叫下雞 去吓旅行
今朝有酒今朝醉
我從來冇話要正能量 你可以安慰巴打然後從現實角度分析每個決定嘅好與唔好 等佢自己決定 但係需要對住有病嘅人講 “係我就唔醫” 呢啲說話咩?
咁樣何嘗唔係明明冇病就大大聲發表離地言論?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞