岩岩check到中鼻竇癌(你問我答)

1001 回覆
1015 Like 14 Dislike
呢個建議我會考慮,認真感謝
加油巴打
多謝你呀
Ching可唔可以講邊間照?

btw復港 代命
點解要切眼
整眼罩
好多人成日話我幽默
遲下我驚個樣幽默多D
屌巴打你好堅強
好人一世平安
有冇運動習慣?作息定時嗎?

你鼻腔嘅空間係唔係經常都感覺好窄咁?用鼻吸氣順唔順暢?

有冇頻密採礦嘅習慣?

祝你會係呢段時間盡量做到你想做嘅事!講你想講嘅說話!
平安大吉!
樓主堅強 呢個世界取左你自己之外無人可以睇你唔起
我去康柏耳鼻口科中心(佐敦)
我唔敢講佢好唔好
佢鼻鏡$1500
電腦掃描$4800
連藥同見醫生$6800
第2次拎報告就講幾句,拎轉介信,$500
貴唔貴就見人見智,我覺得抵係因為佢封信令到我排公立瘋狂打尖
但我覺得鼻鏡唔抵做,佢做完同我講係瘜肉黎
不過我做既時候已經好腫,佢伸入去其實真係睇唔到
我都有睇鏡頭
如果普通人鼻入面有野,應該係幾抵做
只係我其實可以唔洗做姐
有無問過醫生手術後可唔可以裝返隻假(義)眼? 之前見過有癌症病人因為副作用嘅關係要移除一隻眼, 裝完之後唔仔細睇好難發現。加油呀巴打
有幾折墜至少好過我
因為癌細胞上左少少左眼
加油樓主!真係要時刻關注自己嘅身體狀況,祝你早日康復,其實生命仲有好多可能性,唔好咁快就放棄,打定輸數

既然個天係要玩嘢,好!就同你玩盡佢!
人定勝天!!!
運動呢2年少左極多,經常夜訓
有鼻呼吸唔到啦依家,全塞
採礦唔多
手足 我只想講加油 絕對支持你嘅決定 只要係你覺得最開心 而又考慮好就可以了 呢度永遠係你嘅樹窿
其實我都覺,真係唔想毀....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞