【內戰住等一字排開】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCLXII

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
P$G 好似想搞事
人地踢歐霸咩
其實係阿狗搞緊事 5m都咁撚乞衣
話時話細爆換佐真奴單野係咪收左皮?
拖下拖下就到出事
fake news
Arsenal
Standard Liege
Rangers
Dundalk

今晚上上籤應該係咁
全部係附近
係咪比狗比DC 狗收皮個球
大獲鳥
大球會 為左5M搞到咁
好肉酸
Liverpool striker Rhian Brewster to sign for Sheffield United today. £23.5m, 15% sell-on clause, buyback option lasting 3 years. Travelled & medical overnight / this morn. Was interest from Palace + Villa
@TheAthleticUK

汁23M
幻幻又賣到23m
痴線,點解會有人出咁多錢買
https://www.youtube.com/watch?v=sVZZsSXaJZk&ab_channel=Score7

反Leno 既一齊黎睇下有咩失誤要再改善
Vvd 25歲果時有冇宜家咁屈呀?
後衛不嬲都去到28歲左右先係黃金時期
何況我唔覺得holding係庸才
你可以話佢踢唔到控球,但佢防守點都唔係廢囉
重傷之前果排係踢得最好果個
當年19-20歲已經唔驚沙皮狗,比著細梅肯定比人屈身位
達蛇點解唔出下saliba
呢啲盃賽仔試吓新人 睇下有無火花仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞