【內戰住等一字排開】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCLXII

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
買到未 屌你老母臭閪
Tier 1 lyon員工
Reddit: Tier Broken NDA
Gffn講左40m個source fake
咁煩嫁
不如買第二個啦
講得好!
但買舒服我諗唔到可以點用,佢同Xhaka相似,除非唔用Xhaka,但達子又好似幾中意Xhaka,所以佢話舒服係shortlist既其中一個我真係R曬頭
衛報【 Tier 3 】:

如果 Aouar 和 Partey 的轉會無法達成,阿仙奴將嘗試在最後時刻租借 Jorginho,不過這取決於車路士是否能在未來三天簽下另一個讓人驚喜的中場球員 ( Declan Rice ) 。
何wayne話達其實想踢sarriball 唔怪得想要舒服
既然大家都覺得我係利狗,咁就當我係利狗啦
你個名太易令人誤會
法國隊報:

古恩度斯的經紀團隊正在瘋狂為球員尋找下家,在英超、西甲和德甲都有球隊對法國小將感興趣,不過他們需要盡可能快的完成談判並達成交易才能趕得及了。
Salah-Eddine
迷愛不嬲唔反達
如果係咁又有另一樣野講唔通,我就當達子真係最想用舒服,但而家已經有Xhaka,呢個位點都唔係最優先要買人既位,既然資源有限,點解仲要shortlist舒服?買舒服咁Xhaka點算?守水機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞