【內戰住等一字排開】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCLXII

1001 回覆
3 Like 7 Dislike

隊波上過港聞,舊登年代一定聽過
今日官宣牛蛙我自殺
你射到佢咁撚瀟先講
又累賭仔
屌 輸2舊都要針
早幾年由班霸變垃圾 避之則吉
同組三隊都google隊
totally no mood to 捱夜睇波
迷愛手足日日都好
其實舒服個source係sky sports,之前twitter有啲tier one source屌過sky sports 9 up,話達蛇對舒服冇興趣。但唔知點解之後就越講越勁,講到真係買舒服咁
我睇開果兩三個都話接近deal done,有一個直頭話100%。而Partey就依然係俾RC就可以直接影相官宣。
本多忠勝 strong hold
D料係用黎引人Skybet 落撘
Arsenal offers 40M for Aouar while Lyon wants 50M.
迷愛身體健康
今日先講40m就賣 呢個又tier幾
但其實諗深一層,Aouar同舒服係兩種類型既球員,就算係舒服同Partey都係截然不同。所以話舒服係Aouar/Partey既back up好似邏輯上講唔通,所以我唔係幾信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞