【內戰住等一字排開】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCLXII

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
入完重奸笑
應該笑鳩痢個龍咁易呃
古有敢帥換龍救12碼
今有達蛇換叔射12碼
講左成朝...
冇人講咪你講囉屌你老母
屌你老母熱狗又買人
拜狗放埋cuisance
唔通牛蛙最後係去拜
又輕鬆射
阿達等埋今晚歐霸抽咩對手先買人
好在贏渣,如果唔係呢度應該會狂屌埃及躝
埃及好心真係躝
其實都唔係出面咁講到完全捱打
有幾球都入到心臟地帶
係冇end product咁解
holding 本身唔廢啦 係傷完個排未操fit姐
依家達sir tune番好佢 值得有正選
SAliba我覺得可以留既 除非佢係廢過細梅同mari同chambers啦
如果唔係都仲可以打到後備啦
但係如果達sir係想俾機會chambers 咁我諗佢借saliba走都真係冇計
但係35m 買番黎 借走兩季真係有d on999
睇你點睇
如果太多人,借出去有得拎住經驗先why not?
3xm 但19歲,慢慢黎啦
你就好躝
佢無大錯,但好多時高位逼fail,轉身好慢
頂波又一時時
用波好左但同包皮無得比
後備料,完(總係有人支持佢)
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
中場無人,後備都無個,佢岩踢
真 呢啲盃賽比佢出下 聯賽就間唔中做下輪換 如果爭前四正選真係唔可以靠佢 用波嗰part雷斯已經好不滿佢 場場都西面咁屌佢
尋晚牙坦有球高波冇啦啦頂返入中路
爭d比沙拿攞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞