【內戰住等一字排開】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCLXII

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
咁不如請我做
計數叻
This is a total misreporting - L’Équipe nowhere claim that OL would now be open to accepting a €40m bid
@GFFN
40m歐咁撚平都要諗咁耐
法國隊報 :

阿仙奴只要出價到4000萬歐就有機會帶走奧 Aouar,巴黎聖日耳門對球員也感興趣但收購資金不足,目前槍手仍然是最有可能簽下法國中場的俱樂部。
好慘 得佢一個冇份
講起中堅holding而家一定要留,papa走場真係唔該快啲送走, 原本以為今年兩個30m開始夾未來十年唔使再煩, 點知Saliba睇嚟衰咗,好彩都敲中咗個新包皮,長期打番433 4231 之路都好漫長下,我覺得一定要砌到對波可以同強隊鬥攻先有望爭標,永遠都打下風波點樣爭冠
psg咁窮咩
法國隊報 :

阿仙奴只要出價到4000萬歐就有機會帶走奧 Aouar,巴黎聖日耳門對球員也感興趣但收購資金不足,目前槍手仍然是最有可能簽下法國中場的俱樂部。

巴黎都無錢?
傳統真係傳統
買人都係要拖到最後24
外國都吹奏緊ar叔
saliba一場都未打就衰咗
最尾 party aouar 舒服 一字排開
事但中2個 一世都唔會反達
又撚
事實係達仔出都唔畀佢出,連後備都冇叫大家不要有期望,全世界都唔知乜事,今日大家先知原來思鄉病發要返法國,咁你話係衰咗定成功收購
外國不嬲覺得佢勁
咁加盟前先唔知老母會走架...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞