【內戰住等一字排開】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCLXII

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
等緊鞭屍
咁短時間買到兩個我真係服
屌你老母呢隊西波真係
賣完EMI買唔撚到人
點解利物浦啲邊緣青訓可以件件20m、25m 起跳,當年嘅垃圾ibe 都可以賣成2500m, 連蘇蘭基都可以,cls
2500m
lyon個主席話星期5都deal唔到就唔賣
反而harry wilson 叫價25m 冇人買
叫15M, 但D人回價好似5M都冇
party同牛娃我覺得唔會買
搞左咁多日都唔買
最樂觀係有一個舒服
好似佢地都好等錢駛wo
阿狗10m 都話賣得抵
個個過兩季又返英超
英冠仔都賣到25m
我地n狗踢左幾年英超10m都唔知有冇
叔個d都係1x 20m
The club has always given me the feeling I was the number one, I am the number one and will be the number one. My job is to prove it every week and I feel I have done that tonight.

佢應該由廢龍走比兒登仔話足幾個禮拜
谷撚咗好耐
Still no breakthrough between Lyon and Arsenal for Houssem Aouar. It’s looking complicated and there is less optimism now. Jorginho’s name back in the conversation though.
又係bid過算數都話要反伊狗架啦
牙達走人未
除非psg咪都唔信
L’Equipe: Matteo Guendouzi won’t join Marseille
一日所以bad news出哂黎
Xhaka+Jorginho=英超最慢中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞