波瑠同好圍爐區(3)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
Hi
我表示第一眼都係
但第二眼已經習慣返了
傻架喎呢張仲屈機過上一張
個笑容靚到
之前有時會想像依家嘅佢留返長髮會係點
依家知了
就係靚到痴線
https://twitter.com/momomitchy2428/status/1313448302067638273?s=21

陰濕番宣
之後俾人叫佢等陣先仲要扮傻
救命呀佢真係好得意
G弦上的你和我有啲吸引
睇 G持!
Post頭講嗰四套都好睇
波瑠啲劇柒到盡都只係普普通通
唔會難睇
上季套未解決之女我已經覺得算係比較差
但都未至於伏
而且啲台仔/日本仔好似好鍾意
收視都唔差

睇到啲笑聲FF到佢打嗰時陰陰嘴笑個樣
巧cute
又或者其實係一邊燶埋塊面一邊打嘻嘻嘻
但唔理
總之波瑠=得意

順手share埋uraharu
https://www.instagram.com/p/CGBvSMqBKc0/?igshid=1de57cd4ne9va
睇喇睇喇
個故事本身都幾好
有波瑠加持更加好
波瑠做嘅查案劇我覺得ON最好睇,鍾意睇佢做呢啲變變地態嘅角色 同埋個set好靚!!
啲畫面真係靚
劇情個人認為普通,睇得唔係好投入,主角動機太特別 配角有啲幾屎戲
睇呢套先定阿淺先好
未睇過晨間劇驚太長會棄
你想睇輕鬆愉快勵志人生贏家就阿淺
你想睇人苦中作樂間唔中sweet sweet談戀愛就G弦
我係覺得中二感十足
不過雖然agger投入唔到
但幾鍾意波瑠由好似好冷血好奇怪咁到最後變返似返個人
而且好少睇佢做呢類好cool好無感情嘅角色
都幾有趣

希望唔好得罪人
但我覺得橫山啲戲都頗屎
我都係第一次睇晨間劇
的確係好攰
睇咗一半左右擺咗喺度成個月無睇
其實真係幾好睇的
但會建議你睇咗啲正常長度嘅先
呢兩套嘅佢都好得意

Ps: 抖夠了
準備再開阿淺
配角嘅話林遣都ok啊我覺得。不過我幾鐘意睇波瑠做呢啲角色同埋劇情變變地態例如塞糖咁。(其實係我自己鍾意睇變態嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞