波瑠同好圍爐區(3)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
歡迎嚟到波瑠同好圍爐區

波瑠最近嘅主演:
未解決之女 (黃VIU有得睇)

下季:#リモラブ ~普通の恋は邪道~

介紹:
波瑠(1991年6月17日-),日本女演員、Fashion Model,出身於東京都足立區。隸屬HORI AGENCY(日語:ホリエージェンシー)事務所。早期曾以南波瑠的名字擔任雜誌《Seventeen》的專屬模特兒,亦曾是non-no雜誌的專屬模特兒。2015年主演NHK下半年度晨間劇《阿淺來了》。

波瑠IG:
https://instagram.com/06_haru_17?igshid=1bt8xrsictab0

波瑠manager/staff/本人分身IG:
https://instagram.com/uraharu0617?igshid=1012sd66ikrtw
推薦作品

Border

雖然唔係波瑠主演,但劇情相當屈機,講開日劇成日都有人推呢套,大推

Survival Wedding

波瑠+國寶級靚仔吉沢亮+撐港藝人伊勢谷友介,劇情都唔錯,一套笑得出嘅愛情喜劇

阿淺來了

目前本世紀最高收視晨間劇,波瑠上位之作,感動勵志搞笑乜都有嘅真人改編故事

G弦上的你和我

剩係睇眼鏡波瑠都抵啦

Ps: 上面無講唔代表唔好睇
波瑠揀劇本算係唔錯
主演嘅劇無乜邊套係伏嘅
只係呢啲我特別深刻
歡迎補充

今朝先出嘅新劇宣傳照
Post頭幅靚畫credit to氷見江絲打
你班痴線佬 咁快推到3
上個post嘅1001=依家嘅樓豬
樓主鍾意光頭啊
諗起先輩收埋咗塊樹葉落袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞