波瑠同好圍爐區(3)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我本身想講呢套開咗應該會有心機追落去 但我又諗起個page講呢套都有一堆人話劇情好奇怪/悶之類 有個仲話難看死了
我:OK then
反正我就真係覺得呢套幾好睇嘅
我覺得係第一集有啲難頂 之後都幾好睇
不過呢套啲comment都幾兩極
https://www.fusosha.co.jp/magazines/detail/4910120711204

好似都一段時間無上封面
露返耳即刻清爽咗
雖然竹君頭睇慣咗其實都幾得意
張竹君頭講完回不去了
覺得難看 波瑠那腳色太花癡了...跟護理師身分不符合

都係嗰句唔係話唔准批評咁霸道
但屌你屌得正常少少好唔好
係咪要返工放工都燶住塊面 好似俾人殺咗全家咁先夠護理師
唔係我講的
係隔離日劇post啲仆街講
Post頭仲整咗個對照圖

髮型係有啲似嘅
但話波瑠=張竹君我就
不願面對
利申仲未睇得慣個頭
睇慣咗個菇頭其實幾得意吖
同埋佢個角色成日做埋哂啲奇奇怪怪嘅野
剪返個奇奇怪怪嘅頭咪幾match
但短髮嚟講都係survival wedding嗰個最好睇
今日睇咗咖啡冷掉前,講真有啲失望。
佢將本書其中一個角色cut咗然後將佢嗰part改咗做大面個part,但係對我黎講呢個角色個part係最感動,前面鋪咗個伏筆都寫得幾好,點知佢就一嘢cut晒 即係大面係主演我明,但係你唔好將本書最好睇嗰part改咗啲咁嘅劇情啊大佬
又話咩個導演係unnatural個導演啲cast又唔錯咁,我一路睇本書嗰陣一路好期待睇呢套戲㗎屌
清哂佢主演啲戲未?
戲我剩係睇咗彌生三月
啱啱睇完嗰時覺得幾好睇唔錯咁
過多排越諗越覺得唔係幾好睇
係好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞