波瑠同好圍爐區(3)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
呢套真係好野嚟
雖然cast唔算出名
但人設劇情各樣都幾有趣
同埋波瑠做過最搞笑最多表情嘅就係呢套
真心覺得deserve高啲收視
meanwhile未解決低返少少我會覺得合理啲
我都覺⋯好似兩個調轉合理啲咁
我以為呢套會高啲收視添,始終「戀愛弱者」頭兩part都幾收得,希望遲啲會升翻啦(at least下集應該會?!
第一集播完都係咁講
嗰時仲搵到野瀨(撞相棒
結果第二集仲慘
雖然以第二集嘅表現睇
第三集都有機升返嘅

要夾硬搵野講嘅話
可以話佢跌幅細過其他劇囉
(雖然係因為本來就無乜人睇...)

呢套多人討論但少人睇
真係好奇怪
阿淺(無劇透唔加密)
奶奶個跟班成日喺度horny horny好撚煩
Horny horny係咩黎 你講到好似咸片咁款
其實會唔會係因為啲人係Tver睇insted of睇直播?雖然我唔知日本收視係點計
見到牙香新聞放過嚟八掛吓

【看一下就好】
原來鈴木京香是真的有「共演NG」的女演員名單(順便打劇的意思嗎)

第一位是實際合作過〈非婚家族〉的米倉涼子,該作中真田廣之周旋於兩女之間,「拍攝現場似乎發生了甚麼」,鈴木方對要再與米倉合作有微言。而真田後來也與鈴木相戀,為了真田的荷里活事業,鈴木亦曾放下工作愛相隨。

第二位是被傳與鈴木(應該還是)現任的長谷川博己有過一段的白石美帆。不過白石美帆自從嫁給V6長野博之後也沒怎麼演戲了。

最後一位則是和鈴木另一位前度堤真一址上關係的深津繪里。即使二人都是三谷幸喜愛將,但兩女卻從未共演。(堤真一最後娶了圈外人)

#來源為女性セブン
#可信度自行判斷
#挺有趣的是都嘛跟男人有關
#共演NG #中井貴一 #鈴木京香

https://news.yahoo.co.jp/articles/e054420b900c8aabf1dbd1cce7ce3ec060bc8f1b
口頭禪
每次附和人地嗰時就horny horny

Btw呢個禮拜睇咗六十集
追到140了
開始唔捨得 想搵個唔會有人嘈嘅時間靜靜地喊住睇結局
如果係呢個因素照計係所有劇一齊仆街
而唔係零零舍舍仆某一套

不過我估今季太多劇追都可能有關
Remolove個cast弱
唔係鍾意波瑠嘅未必會排得佢好高
無咁多時間追哂咁多套想睇嘅咪唯有棄/遲啲先上網睇返
我自己都係咁
有幾套有少少興趣 正常會開嘅劇都係因為追唔哂咁多套而唔開(住)

https://twitter.com/remolove_ntv/status/1320575989076799488?s=21
我夠識生日
點解我無波瑠同我慶祝
呢個cast係弱咗啲 同埋水10都係咁上下收視
講真如果呢套無波瑠我都未必開,始終今季好多套都想睇
無朋友
我諗呢套啲人開咗就應該會想追埋落去
At least第二集真係幾有趣
但吸引力未夠trigger到啲人試下睇第一集係個好大嘅問題
我估應該啲日本人唔想連睇劇都係講武肺掛,可能呢套係武肺過咗之後會比人摷返出黎講呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞