波瑠同好圍爐區(3)

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
佢之前啲戲我未睇阿,我係上年睇佢舞台劇先開始鍾意佢,最有印象都係unbreakable trilogy同x men
我睇完X-Men: First Class之後迷上佢 跟住嗰時睇晒佢之前啲戲 又young又fresh
反而新戲未睇晒 淨係睇咗Split 同Glass佢做光頭痴線佬
唔繼續講了,波瑠post離題到蘇格蘭
好推薦你睇佢套大鼻子情聖阿,有時有啲戲院會上呢啲舞台劇live!
講埋呢句唔講了 學你話齋離題到蘇格蘭
無所謂啦
由post 1開始波瑠已經只係掛名
唔係你以為點解咁快開到三個post?
Post頭好似唔記得咗講
喺度講多次
呢個post無乜所謂離唔離題的
開嚟都係想聚一班(雖然得小貓三四隻)鍾意波瑠嘅人可以圍下爐傾下計
你鍾意喺度post晚餐食咗啲乜都歡迎
呢套睇完會迷滿島光

睇完之後我追咗佢死老公單親湊仔嗰套劇又追埋四重奏(第一次睇你個名嘅戲)
真係好好戲好cute
開咗兩集世難
喂又真係幾好睇
睇個毒撚追女神好fun
同埋呢套夾埋survival wedding睇仲有趣
波瑠一套追人一套俾人追
個人嚟講世難睇得開心過Survival Wedding
仔嚟講Survival Wedding吉澤亮靚仔啲(好難靚仔得過佢),但係伊勢谷啲歪理一聽就覺得有問題,說服力太低,搞到成個劇情都好似好唔合理咁 同埋波瑠咁嘅樣喺到驚嫁唔出真係
世難男主角騎呢得制,但係唔令人反感,反而少啲位令我覺得唔make sense,開開心心派下膠又一集,啲配角都高質交到戲
世難 呢套leader同波瑠好襯,我睇個時硬係覺得Misaki個人設應該同波瑠私底下好似
我尋晚都睇咗世難
好鍾意入面啲bgm
世難世界第一 記得睇埋vs嵐
要睇埋NG片段啱啱拍完阿淺就拍呢套,喺現場畀導演同其他演員捉佢講野有關西口音
嗰part好正波瑠が来た
佢地上嵐しやがれ番宣食pizza嗰集都好睇,清水富美加好搞笑
橙 咁我一定係毒得滯 睇嗰時都唔覺得啲tips有咩咁山埃

不過咁靚驚嫁唔出呢part十分agger
我睇G弦嗰時都係咁諗
娶到波瑠邊個會走去悔婚咁撚on9
睇得兩集評論唔到住
但有嗰句講嗰句呢part應該幾似
要講嘅話我覺得最似佢嘅角色可能係矢代
喺傻下傻下好開朗/得意呢個位似
睇佢啲IG story同綜藝都成日會講啲on9野(搞笑嗰種)

都係嗰句希望佢係真開朗
唔係真人好憂鬱但扮無事
https://www.instagram.com/p/CGPj9f9AQND/?igshid=1okrbjghbmkkp

巧靚
但做乜腳痛
拍埋今季就抖下please
佢唔止隻腳受傷囉明明之前啲相影到隻手都有傷痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞