啤梨晚報即時討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
垃圾大舊

最撚憎人篇文標題有問號
冚家剷嚟架咋!!
咁好明顯啦
聽日啤梨招呼下佢啦
袁彌明: 我支持Trump, 不害怕攬炒香港
https://lih.kg/2266305

之前喺cc台我都屌過大奸、廢老Q同佢係溫哥華三大撚人
有人駁我話大舊都有做嘢
心諗 佢做過啲咩咁巴閉
捐咗張楓葉卡俾手足?
酒杯敲鋼琴做過仲多過佢啦
你睇個post 啲留言,大舊條氣唔順話自己喺老溫都有出去集會架

唔好分化(^-^)
其實講左咁耐究竟侵有幾極權 有冇智者可以解答呢個問題
納粹、法西斯、3K黨、極右、恐同、耶教至上、反BLM反黑人、驅逐難民、破壞三權分立、妨礙新聞自由⋯⋯

自己再補充
佢邊度反民主?
本土優先都比人屌真係痴撚線 你話佢啲政績令到啲白人主義係民間興起都仲話 啲智者下下直接扣頂極權帽子比佢 但次次都唔講佢究竟極權係邊個下好笑
岩岩睇cable,訪問美國華人....有個應該係大陸人(叫川普而唔係叫佢特朗普或者Trump),話唔應該揀一個反民主嘅人,但佢又冇舉證
唔講仲以為Trump搵槍指人投票
法西斯極權但係要出黎拉票
唔好講投票 真係法西斯極權 你班blm黑人全部比佢屠城同捉番去做奴隸啦 白人至上 仲比你新聞日日屌尻佢
Trump真心點撚樣極權?
其實Trump只係比民主黨右少少咋,根本佢做啲嘢都唔係好右,佢真係右嘅佢連錢都唔會派有得啲人死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞