啤梨晚報即時討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
話摺台話左好多年
最正分析有時講兩句嘅嘢都會打埋入標題
到聽果陣會覺得「下,咁就講完架喇」
佢係咪將佢退出宣言轉成文字版寄入去同受緊嘅人講囉
阿正又變左啤梨
走唔緊要,因為驚而走唔緊要,屌你老味講埋晒啲咩「證明呢個世界太多蠢人唔值得幫」所以quit,已經唔講美國選咩人出嚟你加拿大人根本干預唔到,摺台宣言係攞嚟威脅美國人有幾撚on9啦,講到自己個台對手足幾撚心痛,幾咁任重道遠,轉過頭就話呢個世界唔值得幫乜乜柒柒所以quit,得嘅,咪同宜家喺入面坐緊嘅人,同佢地講「你地on9咗喇,個世界唔值得你地幫架」咁囉鱷魚
講過摺台都唔知幾多次喇,冇晒感覺
但今次講啲嘢閪都算,我真係好撚唔鍾意啲KOL咁撚樣散播呢啲all in or nothing嘅思維出嚟,仲要講緊係明明自己影響唔到嘅事都咁撚樣。我當Biden上台真係冚球剷啦,但原來所謂做港豬又可以將自己置身事外時,咁其實呢一年大家所爭取嘅都冇乜意義咋喎,更加唔好講平時就識得笑啲藍屍燒到埋身都以為唔關自己事,咁按鱷魚講法,其實咩都唔理真係避到架喎
石房有今次真係揀錯對手,俾人串到一戙都冇
今次冇乜嘢,不過身為軍師叫姚冠東為咗入閘去簽確認書,為咗入閘屎都食,同飯民有乜分別
呢啲未叫醒目咯
喺MIHK做節目,又做閪東軍師
然後又話民主但又簽確認書
仲未計佢老婆

佢自己又好 佢水其他人都好
佢全部野,一埋單, 都係食哂兩家茶禮
有無片睇返
好心佢同myradio就轉形式啦
下下做成30-40分鐘一集
邊有人睇
啤梨晚報都係因為多其他嘢講先稍為多人睇咋
肥瀝次次節目開始前扮鄭子誠撚聲,好嘔心難聽
個撚屌煩撚過西
英文又唔撚係勁成鳩日講英文
今晚閪東
愛國溫
蓋清你喺時事臺直線屌袁國勇真係好夠薑
當年沙士捧起咗佢同沈祖堯,跟住日久見人心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞