啤梨晚報即時討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

又同哲人王互J
唔知有無人覺得
開始覺得兩邊啲人鬧黎鬧去好撚煩
幾時先選完出結果
係架,一向唔覺得佢地左傾係有問題,毋須下下引戰,若然要討論講論據咪得

一係咪正如你所講不主動表態,亦唔需要強調自己置身事外

王偉雄柒在假假地都叫分析哲學學者,平時就強調講分析講論據,宜家見侵粉一樣上哂頭獵右,所謂論證就係話人老懵懂/冇common sense/冇科學頭腦 佢fb 仲有件暴大邏輯學者張海澎圍爐一樣好正,亦係憑佢口中所謂「一般常識」就話李怡白痴。屌,乜李天命啲弟子都係咁既水平
呢條廢老先係口齒不清 講嘢一舊舊喎
比劉兆佳更加奶閪嘴
17年選特首佢又ff曾俊華贏硬
成日話要開賭盤
最記得毓民串鳩佢 拎隻腳出嚟賭
勁課金曲最後一集
肥瀝係咪on9
勁課都唔enable個timeshift

有時真係唔好怪點解收視低
李天命本身好好?咪又係藍屍一名
BTW其實一路都唔同意啤梨哥要quote余杰譯BLM做黑命貴,用咁撚大bias嘅翻譯去serve啲平時都唔會自己去睇美國新聞嘅人其實好仆街。
一向都覺得過譽,廢老藍屍一名,不過過往大把人當佢偶像咁
咁有啲嘢學到嘅,但睇你係學佢啲理論定學佢份人啫。即使劉兆佳咁閪嘅人,但你讀華人社會學點都要讀佢嘅理論
屌那星

水王可唔可以收皮
encore
咁又大結局
靠課金維持
youtube d課金回水比啤梨未...
叫東哥做足7日咪多囉
條友咁受歡迎
肥lag : err 唔係啊...段片... 張圖... 今日落雨所以... 唔係啊..
點解我會覺得潘太而家識玩過班泛民
首先一定要入主肥瀝個打機節目先
閪東最大發揮空間 就係去整頓肥瀝
其實開個飲飲食食節目都唔錯
上次啤梨同四海講吓有啲咩好食我覺得都幾好聽
但你唔好忽略一點,愛美麗有雪佢,不過輸得波多頂唔順壓力先放番佢出嚟,龍格堡一樣雪佢,高層唔鍾意佢既意向係非常清楚,遠早於中共之前。
只要教練無佢都run到隊波係一定唔會出佢,阿迪達一有時間練好自己套嘢無佢都得,就唔再出佢,就算有無中共,阿仙奴高層都一樣會郁佢,就好似以前車路士想個人走,,佢唔肯,就下放佢去預備組,青年軍踢波,但佢仍然唔走,結果四年約完曬先走,十場波都唔知有無踢過,搞到“臭名遠播”之後就退休
仲有有報導講唔出燒係慳番10萬磅,唔註冊佢有無慳到其他錢就唔知
四海入左醫院
咩事
最後變左閪東賣鮑魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞