啤梨晚報即時討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
鮑魚哥會唔會有朝一日連my台都唔做,full time 上啤梨樹呢?
咁到時真係要對唔住啤梨哥了
屌你老母中國人就係賤種!就係冚家產!衰撚過共產黨!屌你老母你死淨種黎架!?定有爺生無乸教呀!?屌你老母!只有有爺生冇乸教既短命賤種中國人,先會咁羞恥,短命種!一定要全家死絕,所有支那女人都係雞,唔信既你上大陸係街見到邊個靚既女直接上去問佢價,因為佢哋就係雞,仲要係最下賤嘅雞,係企街雞一百蚊七次個隻,咁撚賓州都有既!?中國人就係賤就係含家產,我寧願做美國黑鬼屙嗰舊屎上面嗰條毛嗰隻烏蠅都唔撚屌你你呀屌你老母含家產,人哋美國人就係高級,你個閪生晒蜘蛛網無人屌啊!中國人就係賤!垃撚圾!係垃圾之中既垃圾!含家產之中既含家產,屌你老母,鳩硬真係無親戚,男人唔叫雞唔去滾既全部都要死全家,著polo反領既都係冚家剷!冇翻幾萬蚊喺銀包好死撚咗佢啦,唔撚係男人黎!額頭有綠光,個仔做奴隸! 個女去做雞! 仲要係至撚cheap果隻雞! $100幫人含撚奶屎眼中出!屌你老母,我係人中之龍,你係乜撚野呀 ?你就係冇家教既冚家剷,死左就要落地獄,唉屌休息啊食飛煙先,好眼訓,一陣起身係個被竇暖粒粒,望一望下面暖暖地,見到大波驊幫你含緊,真係含得撚橡皮糖
仲唔係有鮑魚食
屌你真係睇一次笑一次
以前MIHK 嗰陣
啤梨晚報都唔係全晚講新聞
壹號黃庭同啲娛樂野都出得幾密
係上年抗爭之後
先好似搞到唔講新聞唔正常咁
佢唔講新聞跟住又會有啲撚屌叫佢講多啲新聞
最唔正常係多左姚冠東呢條冚家產

屌佢老母條友幾時全家生CANCER
泛民係咁上下
https://youtu.be/cKcynomjJEg

珍姐同匡正玩埋廣播劇
鄭大班陳偉業劉細良呢啲呃撚完飯食去支拿大就收聲啦,成班趁地淋快啲死
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=204996134360922&id=112579160269287
我唔係唔明細良想講咩
但拎阿叻同侵侵類比就差好遠
仲聽捉鬼大師做乜野,條友鳩up唔使本
尋日屌鳩你,聽日又幫你打飛機打上天,政治妓女
呢段片 cut 頭 cut 尾唔公道
成班食花生嘅喺擂台下面互摳真係冇眼睇
爭取民主根本就要一步登天
唔使一步登天就返屋企瞓覺
接受支共式普選袋住先咪得
又唔係all or none
不過呢班老屎忽自揭底牌俾人睇住黎食
都係垃撚圾架啦
等睇今晚啤梨招呼大班
成班個共通點都係自以為好撚醒,叻過啲群眾咁
休息算吧啦
成班人無個似樣
講嚟都無謂
講吓𨳒閪算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞