啤梨晚報即時討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
大波版吳婉芳
屎眼毛
Cls剃屎眼毛
笑到仆街
依家都未有
有時唔好怪view數跌
今晚聽唔到唔少人唔會再聽返, 第二日返工又未必聽到
不如叫啤梨哥自己數下佢愛隊reg咗幾多中堅先啦
肥力好低人工定啤梨出唔起錢
點解仲可以生存

做你老母中國人
1,856 views

https://m.youtube.com/watch?v=Kx147lTgl18
啤梨哥或者阿正見到麻煩屌下佢
唔係唔俾你打機,但係做完啲正事先打ok ??
奧燒嘅級數 點會連大名單都冇
直接游說閪東加盟肥瀝個打機節目
搞到佢無心機做 摺埋佢算
Part 3
真係好撚慘呀
呢單野已經去到好多非黑即白既討論
係啤梨哥比接公道 其實兩邊都有問題
啤梨話ozil最後一句其實多左 真係可能害撚左阿仙奴
Ozil呢幾季其實一直出場唔係好多,條友個個星期拎住350k但係成日Twitter陰d陰d串鳩阿仙奴 係好似自己好道德高地(拎住350k肥約為自己拎光環,冇必要咁樣令到其他媒體俾壓力自己金主,同時真係令到阿仙奴PR好難堪)

當然阿仙奴PR都係垃撚圾 冇得爭
阿仙奴呢種雪人方式都係有問題
人工照俾但又唔用完全係on撚9
一係就解約一係就間中用下佢
屌佢老母
咁撚口響叫佢堆靚之前擺街站唔好撚帶罩,人人比2000囉
咁夠薑咁做可能真係考慮投比佢
你睇啲留言班粉絲洗地話黃絲鳩戴口罩,而佢地係必要時先戴
份糧又唔係奧燒揸槍指著阿狗高層逼佢地俾嘅,你球會搞出嚟嘅屎又blame球員?而且啤梨哥話奧燒攞咁高人工hea又盛啦,對我嚟講就同講佐真奴係車狗毒瘤一樣,講白啲就係印象型球迷,stereotype咗人地後就求其去批評啲球員。

問心啤梨哥呢幾年有冇機會認真睇過人地一整季嘅表現先?當然唔係話資格論,咁我都唔係睇好多阿狗,但一嚟都冇特別新聞話奧燒操練有問題,二嚟當數據反映出嚟就係同對佢啲批評有矛盾時,咁針對奧燒表現而去話阿狗唔註奧燒係合理講唔講得通啊?同埋我就當埋奧燒出篇聲明係有機心啦,咁你阿狗自己裝個彈弓俾自己踩就抵鳩死啦。
屌你老母棟哥我支持你呀!食飽魚食到變被人告強姦好荒謬囉
唔同意球會呢種做法
只係睇左咁多年Ozil既波 其實條友既行為都可圈可點
sogo門口打飛機幾時找數
Papa都入唔到大名單
咁係咪又得罪中共被政治打壓?
中共話封殺個陣咪又係正選左幾個月

主因好明顯係同高層不和,唔肯減人工
佢唔減既原因係要做善事,但係佢35萬鎊人工,減7.5%會令佢做唔到善事?
咁佢簽左約當可以有唔減人工既自由,但係阿仙奴都有唔註冊佢既自由
又唔係唔比佢轉會走,係佢自己要高人工留低
講到自己深愛阿仙奴,但係就擺阿仙奴上枱,將件事上綱上線到政治打壓,呢d行為好撚無恥
呢個咪強國網民口中嘅蒼蠅哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞