啤梨晚報即時討論區 (17)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我自己一路都抱著食花生嘅心睇美國大選啦,某程度上我都覺得成班咁上心撐Trump都有啲on9,但我都明白點解會咁嘅,多得呢啲撚樣咁鍾意「教」人睇美國政治啦
牛腩
以後剩係去facebook聽算柒數
facebook可以拉前?
香港人不嬲都係閪
未有抗爭之前啤梨晚報立場都好鮮明
冇錯
呢個似啤梨哥個仔?

https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20180620/s00001/1529488771512/16%E6%AD%B2%E8%A2%AB%E9%80%9A%E7%B7%9D%E5%B0%91%E5%B9%B4%E5%8D%B1%E5%9D%90%E9%80%BE%E5%85%A9%E5%B0%8F%E6%99%82-%E6%AC%B2%E8%BF%94%E5%9B%9E%E5%96%AE%E4%BD%8D%E6%99%82%E7%96%91%E5%A4%B1%E8%B6%B3%E5%A2%AE%E6%A8%93%E4%BA%A1

警方今早登門拘捕一名被法庭通緝的16歲少年之際,少年突危坐寓所窗外簷篷近兩個半小時,經談判後同意返屋,惟起身時懷疑失足墮樓,送院證實不治。

據了解,墮樓16歲少年李庭軒,居於牛頭角彩盈邨盈順樓35樓一單位。李早前曾涉及一宗打架案,被判感化令,惟他最近沒有見感化官,法庭發出拘捕令。警方今早11時許,派員到李居住的單位拘捕。李母開門後,李突然情緒激動,爬出窗外危坐。警方立即通知消防及談判專家到場戒備。
仲未有重溫...
啱啱upload咗喇
不如啤梨休息一排仲好啦
把聲咁耐都未好得翻
搵啲嘉賓上嚟頂一個禮拜我諗冇問題掛
東哥做足五晚
頭先講咗
如果開個新節目
有機會係閪東做
係,有時重溫下啤梨/豪俠啲舊節目,唔睇日期齋聽內容,鬧班冚家野啲野根本冇變過
支持呀
畀佢睇下呢條姚冠西有幾剋人憎
MIHK 未抗爭之前 : 垃撚圾的香港人
唔係啩
之前牙東話想上勁歌金曲啤梨都當面拒絕wo
勁課金曲 佢上去,啲人唔睇唔課金,即係倒米

但新節目叫啲女同佢含,唔駛課金,無人睇都OK
其實要送走波子強咁難既話,開個新節目咪幾好,由得佢自己噏唔好騎劫晚報,大家又唔使為左佢嘈
你以為啦
佢會話 why not both
反正無野撈
如果個新節目係講叫雞食女冇政治野既冇所謂既
星期五冇女之類,是但畀杯酒佢飲醉唱歌講女咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞