日本公司向人民幣跪低! 推比周庭!!!!

1521 回覆
1253 Like 30 Dislike

factcheck唔到純屬rumor
但係啲鬼佬太天真真係講得冇錯dklm
班友再懶係左膠懷柔落去分分鐘yagoo真係就咁拎會長出嚟祭旗
班鬼佬仲係到love and peace緊
又話如果會長畢業就rioting
睇下到時會長真係比yagoo攞出嚟祭旗佢哋仲love唔love and peace
咁翻譯條友都係睇佢
無人睇佢翻譯佢咪直頭唔翻
比d骨氣啦
蟲即係會長?

btw fc左未
同流孚山刀手一樣,你話呢
https://twitter.com/cover_corp/status/1311143086412541952?s=21
出咗聲明,都係啲廢話,話為咗保護藝人同相關人士
一係你出多次話台灣係國家仲好啦
屌,佢唔出仲好過出
反正下次都係跪,保乜鳩護啫
入面仲有英文版同支文版,有興趣既人可以睇下
份聲明無提過「台灣」兩隻字
同埋話第一份聲明係同支那公司商量完先出,唔排除俾人陰咗一鍋
即係繼續奶
睇個樣cover想完全放棄台灣市場繼續奶共同救熄外國D火就算
琴日就推狐狸出黎開場英文限定直播 放D有英文字幕既廢片出黎討好班鬼佬 搵D人起Twitter開post打I love you 夜晚就捉晒D人去開緊急會議 似係cover出左新既NG用語同直播注意事項比佢哋
唔驚.
HO山孝子繼續課
搞到而家咁會長畢業好過啦
而家人地擺到明痴大陸唔Care Overseas
大陸工商以後實冇佢份,仲留響cover盞篤眼篤鼻
呢家似解釋支那份聲明唔同係因為比佢地打飛機自慰用

上次支那果份有唔係公司官網出但係有Yagoo名 今次呢份就公司官網以公司名義出 股東表示上次單野唔關我哋公司事有咩都搵Yagoo單野佢搞出黎 咪撚起我哋公司個twitter度洗版
日本企業一向做法啦, 有咩事, 推條友出黎受靶姐
推呀
nga果班人好撚低質
艦娘請左個台灣畫師黎畫新艦
佢地成班小粉紅就上twitter度炎上
但係冇人理佢地
艦C係中日西都唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞