日本公司向人民幣跪低! 推比周庭!!!!

1521 回覆
1253 Like 30 Dislike
disable咗新會員留言
成班大愛撚 慣咗和平就係度no hate no hate
成件事自己冇錯又係最大持份者都唔爭取
真係
連幫自己中意嘅V爭返口氣都唔得
仲係到話咩減少收入
根本就係自己放唔低
寧願繼續要自己個V日日擔心比班小粉紅搞
都要佢繼續提供娛樂比自己
有冇人係reddit度開post屌醒班大愛撚
https://www.reddit.com/r/Hololive/
開唔撚到
垃圾policy
冇計, 今次件事, 日本同外國基本上就係採取總之唔好阻我睇V, 中國咩咩咩唔關我事, 我要繼續SC我自己就覺得你老味根本成班都弱智
我都會繼續支持班V既, 不過係當佢地唔再係Hololive旗下既時候
學大陸咁造假
要出動假chatroom
所以真係覺得心灰
你話如果個情況係調番轉頭
大部分收入響中國既話
為左個V吞撚左啖氣係冇問題
而家個分佈根本係佔優,但cover就係為左更多既錢
當V係工具,當其他觀眾係弱智
真係好撚可悲,你講得岩
佢地只係為左自己,等個V繼續提供娛樂
叫佢地切身處地諗下,你每時每刻都要提心跳膽驚講錯post錯或者顯示錯咩會係咩感受

果下真係好撚柒嬲
由得佢地simp飽佢啦

REAL ASACOCO
Wtf咁都上到新聞
唔好意思, 所有觀眾都真係狗黎
初期煮野食d片唔係咁, 只係holo要佢咁做, 造效果姐
結果證明班觀眾真係狗黎
cover:好彩自己班觀眾係狗啫
我又唔覺得D V有幾慘
D V係咁有骨氣, 咪自己畢業自己搞
但事實就係佢地多數自己本身都無咩人氣,
塔上左HOLOLIVE,多個立繪D錢就把把聲咁黎
雖然D SC比YT食完,COVER再食,最後到手既都唔知有無20%都係問題
老老實實, 雖然我自己都有睇,無SC,無FOLLOW
但我覺得比SC真係好似比錢電子雞咁
仲有D HO山孝子, 定期拎佢地個FOLLOW數, 營收幾多出黎打飛機真係好好笑
唔知以為自己賺咁
咁講啦
佢地好多的確係靠hololive先有今日
我都係因為Hololive先知道有兔仔同夏色祭
唔好諗住佢地個個都咁有骨氣先
我覺得當自己觀眾做左自己要做嘅野
個V都唔採取行動咁就真係幫唔落啦
依啲到時再屌都未遲
因為係佢地個人層面問題
而唔係成個業界同工作環境問題
reddit係騰訊架,呢2日不停咁刪post
未必成員自己造出黎, 睇下2434就知, 幾乎純放養, 變成好多幾近無人識,有d就高人氣
holo佢其實好多都係造個效果出黎, 未必真係個成員靠自己
特別明顯係3期開始, 一開波就搞百合貼貼.........
要整白宮聯署

制裁紅底
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞