日本公司向人民幣跪低! 推比周庭!!!!

1521 回覆
1253 Like 30 Dislike
其實佢路線不太適宜理呢單野,呢單野本質都係好多私怨互鬥緊

佢一講,中國會即刻ban,咁班五毛粉紅會轉移責任落佢度,部分鬼佬係simp腦,到時CN班女失業會怪曬落周庭度

hololive本身fanbase好toxic,唔係普通鍾意動漫咁簡單

反而中國game資安問題佢可以講講
中國好鍾意不計成本高價比好多生意外國公司搞旺個場之後食咗佢地條brand自己搞最後飛起母公司

而家只不過係step 1餵緊人民幣比佢地食
有班人想中國Bam晒佢一了百了
咁講啦,宜家連銀行都要揀邊企嘅趨勢下holo其實越快壯士斷臂越好
最大舊應該係Bilibili轉播費同支那game工商 係啲支那仔以為自己sc好撚重要姐
Ban晒還Ban晒
但唔好比機會班支畜射個波落佢度
呢單野香港唔算有立場可以出聲,台灣就係喇
但對coco同心嚟講佢地兩個無做錯,因為支那嘅玻璃心先搞到宜家無左支那市場

yagoo仲要出份聲明講咩9再教育再檢討
跟著又唔夠膽係日文同英文version度寫堅持一個中國原則咪變成兩邊唔討好囉

投共就投盡d啦holo,宜家睇怕變成下一個中國嘅猛男撿樹枝

pin
反對奶共同poor management係2個point 港台炎上係前者 鬼佬好多係比較care後者 爆成咁唔係一朝一夕 Cover track record實在太差
無錢揮又要威

班支那人真係世界毒瘤
認真講買兩邊 隨時兩邊不是人 hsbc
我覺得會長未必會走
有咩人會同錢過唔去
睇住星姐昨晚先慶祝破50萬subscriber
出左呢單即跌番落49萬
為左少少中国收入放棄真係會課金的外國市場,HOLO真心垃圾
上個月已經有一個夭折,今個月又整單咁嘅嘢,啲管理層真係嚇死人
以會長知名度 經驗同人氣
過個ac換個皮做個人勢不見得會搵少咗
中国BAN
HOLO迫住唔駛奶共,對成個PROJECT先係好事
想問有無discord群討論緊呢單野,台仔搞個個出哂公告話唔比傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞