日本公司向人民幣跪低! 推比周庭!!!!

1521 回覆
1253 Like 30 Dislike
退曬全部member
係呢件事有一個理想既答覆之前
唔會再睇
唔會sub返
唔會join返membership

PUSHHHHHH
要RE-tweet 番去比美國D毒撚睇, 日本人係咁撚衰, 係自己國人面前成撚日道歉, 但係比外國人笑同質既時候, 先會好似半澤咁硬番D
相信其實有合約
同埋走左都唔可以用返同一個名義/話自己曾經係,違反既話有機會比人告,我諗
同埋始終有差距, 好似係人都知coco中之人係kson, follow咪又係得十幾萬
同埋走左人做既內容都好難一樣
ppppp
Coco上面咪有段片話Hololive咩都唔做
只係賺吸佢地賺個啲錢
講係咁講啦,  
真係咩都唔做應該係2434, 真放養mode
有人可以半年剩係開幾次播, 剩係係人地ch.出現都仲可以繼續做
有D成員直頭笑鳩支那人,2434話成員既言行唔關我事就算撚數
好多人都係本身另外有正職

感覺而家holo旗下就聽holo枝笛黎推你上去, 如果唔係D人邊有咁快3d化又性,又多COMOB工商
2434似剩係提供立繪,需要既程式同你合作多d,你想要3d化就要自己努力下
Ok. 明白
無留意其他公司
岩岩加入無耐
係Reddit, Youtube, Twitter打左幾日
見到歐美日甚至台灣同隔離POST
都仲有人咩unsub啲V會好慘呀盛
要Love要Peace要Protect啲V甚至乎要Protect HoloCN
我真係屌晒你地老母stupid white trashes Ho山孝子
你地用念力對付cover又好 用愛與和平感化cover都好
總之我就完架啦 unsub晒unfollow晒
hololive從今以後同我完全無晒關係
班人唔見棺材唔流眼淚
就放長雙眼睇cover將來要跪多幾多次
就放長雙眼睇班V幾時會變到同家陣係支那搵食班偽人一樣
你地就繼續sc繼續做member貼錢做狗啦
話時話2434係咪連經理人都無
睇郡道同詩子呢類骯髒系真係覺得好撚癲
話自己係屋企祼體四圍滴經血真係嚇撚死人
咁經理人就都仲有既,不過主要都係傾合規之類,但唔好諗住佢地會幫d成員安排工作 有都係好少
唔做member唔SC唔訂閱
齋睇其他人做嘅烤肉精華咪得
有咩爽得過做免費仔
連點擊數都唔比佢直接賺
吹咩
毒撚台支:
真係攻台做帶路黨就呢啲人
比起打仗我寧可犧牲一點點人身自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞