日本公司向人民幣跪低! 推比周庭!!!!

1521 回覆
1253 Like 30 Dislike
咖哩就唔好提
我真係冇諗過現實會見到真正既黑暗料理
咖哩加豆腐一齊煲,水滾果下
pushpushpushpushpush
[YouTube] 緊急戰線公告:喺演算法眼中, Dislike等同Like
https://lih.kg/aDkmqoU
睇twitter 有個芝麻人仲囉個表出呢話bilibili 課金量一個打10個youtube,我睇到R晒頭,打撚左去邊,得果少少,係得一兩個先接近半數
遲d YouTube 應該連Hong Kong都打唔出
https://youtu.be/QG6uZDFcxVA
聽講打中國同埋台灣都唔得,我諗Cover係選擇將所有中國同台灣的事都禁哂佢, 咁就唔會再有咩問題。睇黎以後佢地剩係會理日本同外國fans
Taiwan 同 China一齊變禁詞
Hong Kong China Taiwan 都唔得
你試左未?Hong Kong真係唔比打,雖然China都唔得
關香港撚事
做咩燒埋我地果疊
連Hong Kong都唔比打
垃圾㗎仔,推
好似五期生話開會決定全部SC唔會講內容同名
cover諗住咩都禁撚曬繼續奶共
Cover擺明唔想踏隻腳入去中港台的政治問題, 典型日本政治冷感, 但同一時間又想賺RMB
嘩屌 真係全力奶
唔撚再課比hololive
獨角獸課完金冇畀人叫名應該會嬲到爆炸
Hololive要禁vtuber讀superchat同user name
*Source from Ramy's stream
成個管理層淨係判國罪死十次都唔夠
Reddit班人太peaceful
諗住冷處理就算
一日唔解決根本問題 一定會repeat 再repeat
支那人全身G點
其實諗一諗cover真係當外國觀眾同日本觀眾係狗
知道中國班生番係流淚畜生就百般退讓甚至跪低,如果唔係條財路就凍過水
但外國同本地觀眾教育高,總會願諒甚至為左V而吞左啖氣就盡情賤視佢地
好人就欺、壞人就讓
屌佢老味
班繼續SC既人真係弱鳩智,而家你鍾意條女俾人迫跪低呀,三星期之後甚至有可能叫佢含埋。班毒撚打又唔夠人打,大聲又唔夠人大聲,唯一武器係咩,就係SC、就係錢,呢樣野係唯一向睇唔起你地既cover還以顏色,話俾佢你要既係尊重
繼續SC嗰人係弱那智二次元作品裡面俾人NTR既老公男朋友一般都係呢種廢柴,自欺欺人
我見依加reddit仲大愛撚上身,
叫人繼續訂閱其他V。
唉......屌,真係唔怪得cover咁大牌繼續奶共。
反正等過左去就繼續穩吸佢地啲錢,
同時又可以袋中共啲錢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞