[親生仔] Google Pixel 討論區 (48) Google Launch Night In好似一直強調夜晚

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
765G......
收我5k以上,真係只此一家
雖然你死忠,而我亦都對pixel有好大期望
但真係買唔落手
我都用緊
我要性能,我要科技,我唔係要價錢平,亦都唔係要mon貼
我要又平又抵我去買屌米啦
直接用小米比太極端
但係我想要Titan M
咁應該用咩?屎為??
D人都只不過嘈5仔果$200USD upgrade既野唔係好值姐
玩Pixel stock UI可以買4a 5g/4a 軟件體驗差唔多 只不過抵玩好多姐
諗住買4a平平地頂兩年,再睇下p7會唔會係好嘢
先唔講mmWave值唔值$100
後面嗰堆嘢肯定唔值,而且亦都唔係我care嘅嘢
我好撚care chipset
咁又冇理由用1年就掉咗部4a㗎嘛
窮撚唔會年年換機,我儲咗幾年錢
忍咗部勁疾老爺機3年,諗住今年all in p5,點知佢咁撚樣
其實你有咩需求要到8系chip set呢
打機講畫質就需要
如果用黎返工用中階足夠
建議一部打機一部返工
知唔知可唔可以手動調校想用60Hz同90Hz?
p2用家諗住等埋bf睇下p5咩情況再決定
依家反而驚嚟到香港用唔用到5G
8gb ram, 防水防塵, moon size, 電容量, 3.5mm耳筒位,其他未諗到
我都有少少愕然
講到尾都係睇cpu 其他咩都唔理
既然你部電話都唔係run好高要求嘅嘢已經應付到日常,一部行得好暢順嘅機同差嗰少少嘅速度真係有咁大影響咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞