[親生仔] Google Pixel 討論區 (48) Google Launch Night In好似一直強調夜晚

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
睇你邊隻,philip嗰隻好似一定要hub
我接左pre-ord 係Amazon UK, 之後佢lock 左我account, 話我張HSBC Visa 有問題,要交最新個張月結單解lock. 24 小時內回覆可唔可以解lock. 唔買得即叫我等Black Friday 架ja
我都諗緊轉4a 5g,定5

我部u11+粒電就快收皮,1日都捱唔到
其實有咩時候會需要用到
iPhone XS 轉 Pixel 4a
會不會好不智
好,信你,我等一年!
想出部4a
岩岩上美馬睇,連運費炒到去4000
pixel 5 好似唔係勁 pixel 2 好多咋喎
我都係用緊 pixel 2
好想換機 但又無乜衝動換 5
Hue出左新型號可以單獨行Bluetooth LE
買來延續android 3年
我係UK amazon 買完lock 我account
我都係
尋晚Update d資料比amazon 今朝就unlock左
amazon 唔洗VPN, 個account 係美國買開野,第一次轉去UK 買,就lock account 交信卡月結單,24 小時內回覆
應該係平時都係美國買野多,突然轉UK 買,懷疑彼人偷用所以lock
但影相好似同 S10 差唔遠
香港直運應該無free
岩岩寄出 4A 等收貨
4a 無左免運香港 係咪唔會再有返
早買早享受
遲買唔一定平幾舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞