[親生仔] Google Pixel 討論區 (48) Google Launch Night In好似一直強調夜晚

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
佢應該係有tracking no.但係sf冇update
auto, night sight喺好定嘅情況下自己開,用tripod會比較易開到
姐係一定要用TRIPOD佢先會自動開??? 因為我試過放係條柱到佢都冇開到
你唔郁佢應該會開到
我上次跌撚左部電話之後. 冇左個DOUBLE TAP功能 同埋一打電話/WTSAPP CALL個陣..會成個黑左MON..係禁咩制都係黑色
最好就客製化,落用spec買家有得揀
吹左咁耐都冇一間實行過
最多都係儲存大小
係呀 但願好似上面位巴打咁講只係未收件
放完四日假之後就收到
洗鬼搶咩 重要又有4a5g自己打自己唔覺得會大賣
同埋都係個句等bf
99%唔到,啲撚樣只係用你都check到嘅方法答你
amazon多數都用template hea覆
經驗來講,一係冇收貨,一係唔見咗件貨
如果搞成咁,google就optimize唔到部機
點會用落順過其他機

所以唔介意google唔用最新嘅cpu/ soc
sf好少好少會唔update status
所以我覺得你當收唔到會好過
我都做最壞打算到時收唔到
我用電話號碼查順豐都搵唔到件
7號都無就send多次email叫佢refund再賠償
賣得平就話 同人地一樣價 買你碌鳩咩
我用開旗艦機就好撚介意
p5 用865唔用865+我都即刻鳩沖
765g
對硬件冇咩要求

Beta 1用到嚟依家
我終於頂唔順Android 11會zoom in wallpaper
唯有落返去Android 10算
冇256gb,512gb版本
不過當時 Pixel 5 系列還沒開始發表,因此是否真的會開賣可能還要後續觀察。至於價錢部分,Pixel 5 售價為台幣 18,990 元 (折合港幣約 $5066.5)、Pixel 4a 5G 則為台幣 15,990 元 (折合港幣約 $4266.1)。
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4541/216822/1/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞