[親生仔] Google Pixel 討論區 (48) Google Launch Night In好似一直強調夜晚

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
好奇一問,其實 pixel 鏡頭都未到 16Mp. 如果用 high quality 係咪都會壓縮左。
唔會,我部Sony都係未到16mp,用high quality 都keep到原本像素
但 keep 到原本像素中,係咪 size 都一樣? 未到16Mp, 原相入原相出當然無必要用 original quality. 只不過如果唔係的話, original quality 始終有其價值嘅。
其實499gbp重要直ship香港都幾抵 想pre-order
點樣攞佢個5gbp
size 係壓縮咗,但係都係12.2mp
thank you.
係順豐送嗎
唔急換機可以等pixel 6
會用Google同Samsung 一齊研發果粒u
so far pixel 5只係柒喺粒u度
巴打你就好啦
我想問中間查唔查到運到邊定佢突然就送到架?
4a5g要咁耐先有, 開始諗淨係為咗wide鏡值唔值得等
個ultra wide都唔係好wide
有好過無
pixel 5 個鏡頭係咪都係無 upgrade sensor 果d?
我想問如果我買左個SMART LIGHT BULB..但係我冇買HUB. 用電話可唔可以聲制到??
咁咪唔好換
利申等緊black fri
for now 大家覺出p 4a 定 p5 好 ?

利申: 部廢機就捱唔住
依家4a無得ship香港
遲左一步
其實一早有人比較過相喺high quality同original quality嘅分别,兩者冇乜分别,但都係話如果之後用黎執相就會有少少,但普遍肉眼唔覺,片就好似分别大啲
諗住出部4a等下年啲機support 5g好啲再換
下年pixel 6 自家5nm cpu再加pixel watch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞