歡迎來到傳說對決 (35)

1001 回覆
4 Like 63 Dislike
上個版本其實fanta比star更適合係mad打中唔知d人屌咩
其實好多都係為屌而屌 佢哋嗰邊啲酸民文化係咁樣
到Fanta 真係退咗落嚟就知道出晒事 但係成個人我唔明點解故意唔俾Xin佢出場練兵 MAD 個培訓制度好似麻麻哋
mad team 呢7場有無食左20隻凱撒
Lantry 真係講得好啱 佢哋唔會打無把握嘅仗 每次睇佢哋就覺得好攰 攻極到End 唔到game
上年mad vs sgp,sgp 好似有兩場都壓住mad 打,但mad真係穩住先贏。

整體覺得台灣觀念好,操作比較差。
我自己覺得xin仲好過fanta,差在默契問題。
本身fanta就係全隊最弱果位,換左佢都不痛不癢,係yuzon退役可惜
雖然真男人係香港人,但佢射手職業黎講真係一般般。但都係值得睇既,不過我會排陽明第一先
其實陽明以前都係職業選手
真心推介佢,娛樂性高又有技術
Fanta同xin 都定位都唔同啦,好明顯Fanta十場起有7場係輔助黎,不過佢技術黎講真係一般
Yuzon 觀念真係世界級
但係好奇怪 陽明之前係smg 打JG 如果佢係打射手可能依家已經但03.22 TheMan 個啲平排
應該咁講 如果係三人線版本 Xin 打唔出呢兩場咁突出嘅表現 而家呢個版本 Fanta 表現亦會再加平凡
Btw JT五虎基本上觀念都真係超級好
尋日AWC打到凌晨
wayn有講過話因為人頂唔值錢我諗呢個都係一個主因點解台灣經常贏冠軍
唔得啦隊友都唔同
我覺得佢地真係傳說史上最強佢地退哂落黎先有依加呢種百家爭鳴 好似隊隊差唔多勁既feel佢地果陣係超哂班好似打邊隊都屌打咁
對今朝睇完benny 講佢哋同當年OP 真係超強 雖然我係T粉
可能係以前smg缺打野陽明好明顯鍾意玩射手多過打野,而家應該仲好搵過職業選手?我唔信佢無限之戰射手玩到咁勁,都冇人搵佢打職業,佢應該係唔想打?

我覺得陽明射手絕對好於真男人,刺客類差過the man
打職業人工又唔高,每日練十二三個鐘,應該未必個個都想打
其實有冇人知人工大概幾多 都幾好奇

shareX2I3OHP3
幫咗你
shareJQUOIUBB thanks
shareZWY5G70O

互幫
shareTHG08MMN 如有幫忙感激不盡
幫咗你
幫返我阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞