歡迎來到傳說對決 (35)

1001 回覆
4 Like 63 Dislike
你地唔覺得好唔抵咩?
以前勇血煞係用奪寶水晶換wo
基本上血煞系列一開始個幾隻都係水晶換,依家真係好pk逼你地課金。
我1000蚊個陣都抽到個桐人
鑽石1.2勁撚難升
一係就勁撚識玩有啲就嚟派膠
JG廢果邊輸咗9成
之前上完s冇玩 近排朋友玩返就返黎玩下 屌你而家d新英哈係霸體就幾段位移 渣住堆舊英俾人打撚到狗咁係好少數舊英生存到
已注冊

Btw, 其他Riot games都裝唔到
⚠️ 你的國家/地區不支援這個項目。
用vpn連其他國家然後注冊wo...
我季尾上過s4 今次卡咗係鑽二
打野嗰陣啲隊友就唔顧野自己打自己
打adc嗰陣jg就唔識玩係咁死
Sorry我認廢 真係carry唔嚟
連卡芬都俾人暗地改低damage
卡芬雖nerf , 有輔跟依然幾好用, 要相信輔助暈到對面比你切槍輸出

利申: 靠單英卡芬上S
A都係地獄黎,我由S落返A都上唔返去,只要隊入面一個唔識玩就輸左9成,跟住配親都係豬隊友,連輸
巴哈班台仔就會話你冇辦法一打九係你廢 唔好賴隊友
話班實況主開企劃都係高勝率上s 但班撚樣又冇諗過好多時班台仔知自己上左直播都冇咁亂黎已經差好遠
好多人冇開直播都可以高勝率上s,你估真係24小時mon住youtuber 開小號,然後見到被直播就認真d咩
即係你地兩個上季都係靠積分及加星卡,又或者多排靠人carry升上去
真係值高一級段位既話,60%都唔至於要上黎訴苦搵清楚自我實力問題,然後反省,其實仲好

btw, s 唔係跌落去星耀咩
星耀3打唔上去
試過有人比人r左去5排20場,之後發現個星數係無變動過
星耀3打唔上去
試過有比人r左去5排20場,之後發現個星數係無變動過
我都覺 有s實力個啲應該係要carry到A場/表現得最好 最多俾你輸一兩場真係因為4個隊友太廢送哂頭 去到星耀開始會好打啲 但你都係會feel到觀念會諗先人一兩步 之後去到星耀一基本上=S排咁打
想問下奪寶水晶 愛里抵唔抵換?
定等其他

單排 玩勇上s 小號

呢季用蘭鐸打得好辛苦 俾官方終極大nerf...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞