歡迎來到傳說對決 (35)

1001 回覆
4 Like 63 Dislike
海牛搬咗出去就知道佢哋有心結
gengi應該唔洗撈了txo入邊最低人氣係佢得罪最高人氣果個
https://youtu.be/FYI5h8mF6gg
最新懶人包 事情如果如佢所說 事情便大條了
Txo 都好難唔解散喇
老實講當初以為阿亮係最衝動 反而而家覺得佢最冷靜 睇得最開
其他人都冇出嚟回應得佢夠膽
其實遲早都會有依日
只不過係時間問題
依個行業/game可以玩得幾耐
最多未只可以玩多1 2年
遲早都要面對依個問題
2邊都有自己道理
係台灣太多酸民炒大件事
睇佢對比賽分析,原本以為佢會好平平無奇咁講,點知佢暫時係youtuber中做得最好,提供好多新角度,仲要拋開其他youtuber 好多級。

其他youtuber 基本上都係照住走勢照讀,包括職業選手,佢睇到既,s玩家都一定睇到,但呀亮真心提供左新視角

呢件事又以為佢會照讀一次,點知最中立問有分析又係佢 睇完巴哈解讀呀亮段野個懶人包,真係完全解讀到hanzo genji既反應。雖然都知海牛決定既原因,但今鋪海牛錯多過其他人
今日先知Hanzo 12月被邀打職業,蘭特話得番海牛打到職業,基本上同呢度風向一樣,都係呢兩個最勁。
老實講,議事論事姐。genii真係明顯完全唔係職業水平,chichi都落後於版本,呀亮我覺得如果佢肯練仲有職業打。
順帶一提,benny陽明都明顯有職業水平,然後我唔明soar點解仲可以生存到。
Soar 其實單操幾勁
但係好飄忽
SOAR個電競傭兵去邊隊輸邊隊
唔明點解咁多隊都簽佢, 畀佢儲隊服
佢操作幾好,角色池都深,同埋佢去邊隊都好快融入到,可能係佢打法偏向團隊,所以無乜特別既play
Soar 我覺得其實最主要係佢應該性格幾好 所以每隊都覺得可以即插即用 你見其實佢轉隊都係因為原本嘅主力退休或者唔想打
見過幾次俾堆實況主屌打
陽明隻卡芬尼同亥牙堅勁
阿亮射手唔勁?Ching 係咪冇見過佢玩菲尼克同埋卡分尼
如果亮同林大仙比,咁亮咪勁
但亮同職業選手比,咁佢隻射手的確唔出眾

亮射手英雄池偏向有自保能力,蘇,菲尼克,卡芬妮,亥犽,小丑。其他射手認真一般,唔排除因為genji唔識保,所以先搞到txo射手陣弱咁多
我絕對同意你嘅講法 再加上阿亮嘅射手絕對冇佢嘅夜叉瑞克及其他戰士這麼亮眼
用牛牛遇到夾嘅中路同射手,真係幾爽
冇留意傳說好耐,睇到呢單花生

只係覺得txo綁死呢5個人拖到依家,係害死幾個當打選手既職業生涯,一早應該做決斷
唔熟射手想問下the man射手係咪幾勁
職業玩射手 起碼要兩隻以上旁住隻射手
得一隻輔保射手同等死無咩分別
好似MAD而家都係中輔同射手一齊行 但係搞到中路超少錢
其實還好最主要HKA 主打中輔 特別係Abao 點人頭同保排絕對係頂級 當有最強輔助嘅時候其實你哋要太重基本上唔會點死 不過佢又未去到22咁穏
其實係上個版本興三人線 先可以形成兩個輔助嘅打法 同埋最主要係Fanta 好清楚自己嘅責任係控制同保護22 突然間要新人去迎合這種打法確實有點辛苦 導致到我經常係比賽見到新人經濟實在太低想打控制同埋傷害也打不出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞