歡迎來到傳說對決 (35)

1001 回覆
4 Like 63 Dislike
想問下有咩英雄可以快啲上到s a排好垃圾呀
玩開咩位?
support
Support 嘅話都幾食隊友射手識唔識玩
你可以揀奧米茄或者瑞克強行帶隊友飛
女超都唔錯
但係我都勸你搵一個識玩射手嘅朋友
用提米雙排真係唔錯
自己用開朗博 而家招二技變廢左
我建議你自己要慢慢搵適合自己風格既英
有朋友本身打野及射手,鑽石1 卡排
後尾突然搵到適合自己既輔助英(幾冷門),就突然爆發65%上s

朗博隔硬要講一個英雄相似既話,可能係克萊斯

贊尼爾同朗博都有少少似,有反開團戰特性
我support單排上s
通常用蕯尼 夠硬又控
我帶治癒 魔紋帶強化回復 同惡魔覺醒
入場1,2,3技放完 惡魔覺醒效果 1,2技又cd完 又可以繼續控
最緊要識得回推 同埋你要入場呃技 蕯尼被動回血 唔洗驚死
你仲有回復同治癒
+1 岩岩升a2
而家玩開 中路凱撒
係呀 單排
練射手
一向單排,以前中野上S 得6成幾勝率
依家射手時代我半途出家,每日兩三場只玩亥犽都輕鬆上S30星
冇亥犽就颯珈中
30星d隊友都唔係個個識/ 接受到3人線
所以第一波唔吸中,之後清完線就吸中線,記著睇地圖用2技加跑速跑線
有卡芬妮可以練埋,都係呢兩隻最勁
冇首選/隊友輔常用角冇提米 就ban提米,唔係特別prefer隊友拎提米
一黎信唔過佢地招大用得好
二黎冇乜邊個會死保ad,明明射手時代 有d提米係要走黎走去又跟打野
呢兩日lag到買裝都買唔到咩事
連登有無TG 約戰群組
得閒可以一齊打下/上分
我同個fd原本都係s排
重置後我鑽石佢青銅
點解嘅
佢未開排位個介面黎睇
新愛里好似廢左,打人唔痛,本身又易比人秒
刀鋒改弱咗乜撚
點會廢過上版既愛里
真心覺得可以出場,打野凱撒都得
呢隻垃圾支那game仲有人玩?
想問下颯枷勁唔勁?
好難刷大
玩颯枷不如玩薇拉
冇腦得來又痛
話說txo係咪唔玩傳說對決去咗lolm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞