歡迎來到傳說對決 (35)

1001 回覆
4 Like 63 Dislike
熄咗個對話 時間會清靜好多
已經唔想再係季末排
等下季再算
tbh 我都知自己唔算好勁 好難一挑五
但係大老 啲台仔自己當單機game 玩咁
真係好難打
有冇可以一齊打
師兄又係單排?
yes 想入啲gp搵人打都唔敢
sosad 我直頭搵唔到gp要上嚟圍爐
A牌姐係星耀?

想今季內打返上傳說 而家星耀4
有無人一齊玩 我淨係識中路阿茲卡
好似AA先係星耀 我得鑽石
A排係而家嘅鑽石
AA排係星曜
因為當初係ABCDE黎分段位,所以A即係而家嘅鑽石
只係識玩呀茲卡,上到星耀都算係咁難d上s
聖典啲與好友組隊任務好on9 有冇諗過啲人冇好友呀屌
納克打薇拉唔好打咩
有人開tg未
尋日見女朋友打到發脾氣,拿左女朋友a排ac單排,因為得坦克奧義,所以8場全輔助,8連勝,想係度分享下

1. 隊友好多奇怪觀念及操作,特別係射手及打野,有時睇到我嘔血但與此同時,對手射手及打野都好多奇怪操作,彼此彼此。所以唔洗成日怪隊友,敵人都係一樣

2. 射手冇乜操作可言,而存在觀念的問題,送完頭怪隊友唔保/唔推線,或唔識入野。刺客打野進場/入野時機出現問題,都係怪隊友唔支援。

3. 講完鳩衝問題,就講唔敢衝既問題節奏偏慢,順風方唔識拿地圖資源/壓塔。有幾場我方明明逆風都打到唔似逆風。

4. 只要輔助識call打野,入野真係幾容易,雙方打野制裁好唔準確,敵方地圖支援都好慢

5. 感覺上a排黎講,凱撒路最勁。(可能因為我輔助少d去凱撒路,冇乜觀察到)
S排啲人咪差唔多 少少失誤就嘴炮到完場
成日以為自己好勁 話咩唔差個幾粒星
想認真打高少少都唔得
1. 隻驚sup太緊要,sup唔識玩中射都係陪打,龜到完場

2. 入野唔係射手責任啦,射手做到既只有跟,或者點地圖call,隊友意識唔到就無計

3. 簡單講咪即係零配合各打各,幾時換線都唔識,更莫講3人線有效率地拎經濟

4. 其實唔係凱路勁,係自肥到後期有裝備你咪覺得好打得,冇支援意識既凱路都係fail
34LUPCN7TXHLSH

幫幫手
巴打我a排main奎倫
單排係咪基本上狂食野同兵線 經過先做gank
成日輸經濟切唔死人
癡線
前幾日打排由59直插落55
好似中咗邪咁 一場都贏唔到
雖然一部分原因都係因為我無帶風向
屌我鉑金打極唔上 好撚多on9
咩路?

我得中奧義 玩左三星期
自己試過單排打到上A
由上季開始係撚咁輸
排位勝率跌到得返37%
組啲人大多數都唔撚正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞