80萬裝396呎2房變開放式單位趟門拉開直接見主人床:住得舒服係用錢買唔到!

347 回覆
19 Like 165 Dislike
係Island整嘢彈到成個廳都係
廁所用趟門無級咀成世唔使廁所地
設計師表示好撚唔鍾意窗
廚房個窗又無左3分1
廁所個窗又無左一半
廳個窗又係點都要阻一阻
成間屋熄晒燈真係天光都唔知
咁樣改廚廁 實貴啦
而家裝修個個都要裝到成間酒店房咁
酒店冇廚房想點間都得啦
DLS 400尺都要整open kitchen
煮野成屋味
成間屋得張咁既枱,食野又係佢煮野又係佢想點樣
電視位後面隻窗反晒光日頭點睇電視
成間屋折到一間房都冇想換衫都唔知係邊換
一個人住仲得,二個人己經冇晒私人空間
但點解可由無窗變有窗
其實有開到post如果大家唔介意可以去留名免費占卜
馬桶後面
馬桶個位同方向應該冇變
係門口改左
80萬買得多幾多呎?1萬就80,2萬就40,加埋都未有500呎,500呎太大無安全感?同埋係無安全感,就唔會扑晒全屋D牆啦
將主人房打造成工人房,4百尺變2百尺,好心個設計師就轉行唔好害人啦,次次都整埋啲垃圾出來
其實本身間屋個廚房位做返廚房已經好好用
而家個廚房位開班教煮餸都叫做有dd用
真係好慘,80萬搞到咁
真係痴撚線
由原本兩房改到間房變撚左太空倉咁
訓教位整到咁壓迫
佢D設計好寫字樓、診所feel,完全無屋企好warm 既感覺,加埋佢D獨特騎呢諗法,真係好cult 好獵奇feel,200萬公屋磚牆擋住個露台,D料仲要汁番黎,咁都sale到俾個客都低佢賺既
30幻去左samuel度
笑撚左
400呎全爆有少少要求60個都已經足夠
呢個撚樣真係on9
沙磚收2球
呢間又唔知想點
多啦A夢咁
唔係呀
邊度有講
睡房電視放咁高,仲要直視,唔係無得較角度下話
一個人住
成間屋都扑得啦
又好似幾好食
我想比多200萬搶少少屎尾黎食
骨灰龕咁 係正嘅
700呎66萬一廁變三廁 兩房變四房 客廳仍有空間感 地磚劃分區域
https://lih.kg/2138602
呢個連連登仔都讚
叫SAMUEL兄學下咩叫設計啦
人地700尺兩房變四房先收人66萬咋
仲要勁有空間感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞