Lego 討論區(14) Bricktober 買咩好

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
印象中呢盒長期都係差唔多價咁,調返轉你不如諗會唔會等到佢回落,但佢公價好似美金350,旋拍好似最平2800-2900,唔算炒價啦

至於貼紙,好似得呢張
記得之前有位巴打儲開Iron Man話鍾意舊版頭盔,你最期待嘅畫面出現啦,嚟緊會有舊頭盔版Iron Man
mk1 到 mk7 齊腳
啱啱上網睇到 呢緊下半年marvel 出勁多set
唔係差Mark 4?

BTW,見到New PepperPotts minifigure: Very boring minifigure......我大笑咗出嚟
係,剩係Marvel都已經痴線產已破
大部分Set其實已經流出咗大概會有啲咩
你啱, 我睇錯左隻mk7 做mk4

隻pepper 仲可以點, 不過隻腳唔係印件又hea d
MK3 係邊隻?
黎緊會出 2021 新SET 跟返IM 1 電影
邊set?
嚟緊嘅76190
對上岀個塔同tony個lab都未買 好似撞咗唔知咩節日現時點勁多人
差隻艦未買
76167應該一定買 係諗緊76166淨唔淨係買新嗰兩隻Ironman就算

啱啱先見到有出過啲咁嘅嘢
究竟點解新出盒盒都係同一款咁戇鳩
買雜誌送, 送呢啲咪好, 唔駛特登買本書黎齊set

今年lego 又出返mcu theme

又有套大野
而家Marvel啲重覆量多撚到呢...但又多咗好多得嗰盒先有嘅人仔
呢個係跟外國Lego Marvel雜誌送,每個月一款,今個月係美隊,我反而只係想要本雜誌,但香港連人仔賣到七八十蚊本
好彩嗰陣新出機械人嗰陣冇單位呢隻
之後出啲隻隻紅色Iron Man都係佢
有冇巴打儲開機甲類lego?大家覺得咁多set機甲/泰坦邊款最型

同舊個支21309有咩分別?
無分別, 因為21309 停左產, 但之後出返就用新no, 無分別 .

Ship in the bottle 都係同一情況
架space shuttle官方定價係幾多?現在街賣14xx係原價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞